Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»След викане на духове

След викане на духове

След викане на духове
Здревейте казвам се елейн. Не сам голяма. На 11 сам. Това което ще ви разкажа е ИСТИНА НЕ ЛЪЖА.
С едни приятели от училище обичаме да си говорим за духове... Веднъж докато бяхме на даскало ни хрумна глупавата идея да викнем дух.

Тази идея ни дойде от заключената врата в саблекалните в спортния салон.виждахме изпод вратата някъкви сянки :x: :x: Тогава А'''''' ( мой приятел ) каза 4е баба му била нещо като магъосница и държала заключена книга под леглото си . Веднъж той я взел. Тъй като баба му е роднина той я откючил (и той не знаел как ).

Вътре имало някъкви думи.. на друг език . поразровил се в нета и разбрал 4е са магий.Книгата е още в него.
И така след като ни разказа това той ни каза какво да донесем от вкъщи за да викнем духа.Вече знаел магията или там думите не помня...на мен се паднаха жълт тебешир и пръстен..РЕЧЕНО СТОРЕНО .

Събрахме нещета и след даскало се събрахме зад училището. Беше малко тъмно и не виждахме отлично.тогава запалихме свещите . нарисувахме пентаграм. сложихме дъбова клонка в моя пръстен.А'''''' каза думите и се хванахме за ръце(бяхме някъде 5 -6 деца )затворихме очи...

тогава видяхме (поне аз ) едни бели фигури.След викането започнахме да коментираме кой какво е видял само А'''''' е видял 4ерна фигура.вси4ки други бели като мен.
след викането през ноща чувах някъкъв шепот в съня си, тъй като спях тогава с една приятелка повтарях шепота.Моми4ето се уплаши и ме събуди. Не запомнила всичко но ми каза какво бе запомнила ,, ако не спрете ще... '' до тук!! :x: :x:

разказах на А''''' за съня и той ми каза 4е духът се е бил свързал с мен заради една огърлица която той ми даде ,,уж '' да ме пазила!!!
странното е 4е живея до гробища и всяка ве4ер от там се 4уваше някъкав звук.. като ровене на праст ..

ОТТОГАВА ВСЯКА ВЕЧЕР ВИЖДАМ И ЧУВАМ СТРАННИ НЕЩА... КОЙТО ЗНАЕ ПОНЕ МАЛКО МОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕ!!! :cry: :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
валентен
валентен
19.11.2013 15:27
ако имаш да ме питаш още нещо пищи ми във феиса пиша се Валентин Пехливанов
0
0
Валентин
Валентин
19.11.2013 15:21
е възможно е щом живееш до гробищата да чуваш странни звуци и да се случват пара-нормални явления но направете сеанс за да изпратите духа там от където и дошъл ако не стане сигурно и бедна душа която търси помощ тогава вече не знам
0
0
аьньшь
аьньшь
07.02.2014 20:33
да това е вярно.няма човек който да не го естрах
2
0
алис
алис
14.11.2013 13:52
според мен е някъкъв човек които редовно посещава гробището
2
0
Миро
Миро
07.09.2013 20:30
Има вероятност момичето да казва истината. Дали е на 11 или не, няма голямо значение. Явно някой или иска помощ или просто е решил да отвори една дискусия. Не съм специалист и все пак си мисля, че е възможно да се отключат някакви реални или психологически усещания. С това шега не бива а лекарите едва ли бих помогнали. Моят съвет към този, който е написал разказа - вярвай, че ти управляваш това, което е около теб. Вярвай, че всяко нещо около теб е дошло и то ще ти помага а няма да ти навреди. Ако напуснеш мястото където си с годините вероятно ще отшуми всичко, но може и да ти останат някой усещания. Не се плаши а черпи енергия от него, т.е. от това което ти се случва. И използвай тази енергия за добри дела. Никога и не помисляй нещо лошо. Така си мисля, дали това е някакво решение, няма гаранция. На мен са ми са се случвали странни неща. Винаги съм ги подлагал на голямо съмнение, но те така или иначе си остават странни поне за мен. Всичко ще бъде наред, не се плаши. Много е вероятно да е от шока и всичко да е една илюзия. Не подценявай това което може мозъка, не е задължително да е реално за да го усещаш така.
3
1
Атанас
Атанас
22.07.2013 20:15
Моляте кажи ми как да викам дух дори последствията да са ужасни. кажи ми как
2
1
катя
катя
19.03.2013 12:25
защо се занимавате с неща които не са ви понятни?
да се занимавашс окултизам не е шега работа
и защо сте взели книгата ,след като незнаете как и за какво се използва?да нарушиш покоя на мъртвите като призовеш душитеим е голям грях.не всяка душа е 4иста и добро намерена.сега твоето приятелче да наведе глава и да потъпче гордоста си и да обясни всичко на баба си ,та тя да управи нещата.
ако вече не е тварде късно за това. пази се .моли се за душата си

2
0
Ния
Ния
01.03.2013 19:18
Аз ти вярвам и според мен сте направили някакво заклинание, което е подразнило духовете и ще трябва да го развалите. Има многоначини да се развалят определени заклинания. Кажи на твоя приятел да попита баба си как се разваля такава магия, но първо трябва да разберете коя точно магия сте използвали. Ако баба му не знае попитайте някоя врачка или гледачка. От нея сигурно ще разберете какво да правите.
Пожелавам ви късмет!
0
0
Sunny
Sunny
10.02.2013 10:27
Да прогонят онова което са призовали абе това да не са Сам и Дийн Уинчестър
1
1