Кошмари

Кошмари
Тези кошмари нямат край! Вкъщи вече на всички им е писнало да слушат моите викове вечерта, а даже и през деня. Кога ще спрат ? Какво да направя ? И почти всички мои сънища са еднакви.

В повечето случаи са все змии, увити около мене или хапейки ме. Понякога са други животни опитващи се да сторят същото. Хора, които ме преследват и искат да ме убият, а аз все крещя. Защо един път поне на сън не се опитах да се защитя все бягам, бягам, крещя и се събуждам.

Преди няколко дни сънувам, че някой ме наблюдава докато спя и се опитва да ме наръга с нож докато спя, надвесил се над мен, и в същия момент се събуждам и майка ми се надвесила над мене и иска да ме завие, а аз си мисля, че все още сънувам и крещя, крещя, крещя и не мога да спра.

Събудих целия вход. Сърцето ми щеше да изскочи. Не можах да се успокоя цяла нощ. Не знам изпитвам голям страх, и то не само в сънищата си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
12
12
07.09.2011 17:52
Ти си стресиран/а през деня, ако си изкарваш хубаво без да се нервираш, няма да сънуваш кошмари.
0
0
Елена
Елена
03.09.2011 17:06
Мария е права, ако обичаш страшни филми и книги, или такива които влияят на психиката (насилие, психо-трилати и подобни)е добре да ги спреш. Отделно това, от което се страхуваш трябва да го преодолееш. Трябва да промениш нещо в начина си на живот. Каквото и да е породило страх или тревога в теб, трябва да се изправиш срещу това нещо и да го преодолееш.
0
0
мария
мария
02.09.2011 22:56
Ако гледаш страшни филми или четеш нещо натъжаващо преди лягане е възможно да сънуваш всякакви щуротии.
0
0