Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Любовта ми не е за двама

Любовта ми не е за двама

Любовта ми не е за двама
Аз съм на 18. На скоро заминах за Южна Корея и продължих там образованието си.
Всичко вървеше добре, докато не се забърках с едни хора - тези момчета са много популярни в учебното заведение, което посещавам, но в за тях винаги са се носили слухове, че не харесват наистина никого, а просто си играят с нях.
Никога не ги бях познавала наистина, но така се случи, че се запознах. Опознах ги като хора. Повечето от тях са наистина симпатични.
Не ми трябваше много време да се влюбя в един от тях. В мойте очи винаги е бил внимателен и приятен, в мойте очи беше прекрасен човек...
Един от неговите приятели ми направи не особено добро впечатление с това, че яко иска нещо, той си го купува, защото през целия си живот е можел да си позволи това, затова реши, че трябва да си купи и нечия любов, защото... вероятно защото само това още не си бе купил.
В началото изразяваше чувствата си само с пари и нищо в него не показваше, че има изобщо някакви чувства в това момче... След това нещата започнаха да се променят - в него сякаш се надигаха някакви чувства, които се опитваше да покаже.
Аз обаче не можех да му отвърна, защото наистина не го обичах. Опитах се да забравя любовта си към другото момче и да си втълпя, че обичам другиго, но... не успях
Една въчер сънувах човек, който наистина обичам. Беше вечер, на брега. Седяхме си и си говорихме за момичана сълза и как тя е символът на любовта. Той искаше да ми подари един засаден цвят Момина сълза, но се чувствах виновна да го приема и затова не го направих. Бях на път да си тръгна, когато той ме прегърна и каза, че му е студено, че никога не е имало друг човек, с когото да е имало топлина в душата му, освен мен.
На следващия ден в клас се заговорихме. Той ми каза, че е имал сън с момиче на плажа, чието лице не виждал ясно, но гласът й приличал на моя. След това ми каза само, че пред нея е изрекъл неща, които искал да каже много отдавна.
Имали сме много подобен сън и се чудех дали някой знае какво може да значи това...
img
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
princes
princes
06.03.2014 10:15
писано ви е да бъдете заедно
0
0