Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Странна случка в училищния салон

Странна случка в училищния салон

Странна случка в училищния салон
Здравейте. Искам да разкажа случка, случила ми се наистина.

Бяхме на училище и имахме физкултура в салона, който е в двора на училището. Г-жата наказа около 16 от класа, който е 19 души(плюс мен).

Наказа ни, само защото сме били в кой-знае голям прахоляк и не можем да играем, заради обувките, но както и да е.

Докато бяхме наказани, аз постоянно спорех защо ни е наказала. Бях бясна и ми се искаше да си отмъстя по някакъв начин (и аз дори не знам по какъв).

Момчешките съблекални бяха на I-вия етаж, а момичешките - на II-рия. Проблемът бе, че съблекалните бяха заключени и това още поввече нажежаваше обстановката. Някои момичета дори опитаха да отключат чрез фибичка, но нищо не стана.

По същество. Чашата ми преля! Бях на прага за изразя гнева си, но се овладях. Нещо ме привлече към момичешките съблекални и аз отидох натам.Качих се и си затворих очите, както правят хората, усещащи паранормални явления.

Овладях дишането си и се съсредоточих в това, което правя. Отпусках се и тогава го видях - за миг видях човек в лилаво и около него всичко бе лилаво. Той ме погледна, а аз от уплаха отворих очи.

Бях толкова уплашена, че намига слязох на I-вия етаж при съучениците си. Разказах на най-близките си приятелки какво ми се е случило и пак всичко се повтори с въпросите.

Момчетата искаха отмъщение и затова отвориха врата, сочеща към момичешката съблекалня. Аз отново отидох на II-рия етаж, а едно момче ме видя и ме попита какво правя. Казах му да се разкара и се приближих до "основната" врата към момичешката съблекалня. Достраша ме и пак слязох долу.

За последен път се качвах по тези стълби, но видях две момчета (знам че са момчета, защото те носеха зелени суичери, а момичетата - розови), не знаех дали са от нашия клас и се паникьосах. Толкова силно изпищах, че целия наказан клас дойде при мен, за да разбере какво става.

На следващия ден всичко бе горе-долу еднакво.

Ако някой знае какво значи или може да го разтълкува, моля помогнете, защото целия ни ден бе обърнат с краката нагоре!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
някоъ
някоъ
26.07.2013 21:39
не можеш да си спомняш сън толкова детайлно освен ако не си го записала в което силно се съмнявам ;)
0
0
sweet_gl
sweet_gl
11.05.2013 17:44
а ти къде (в кой град) учиш, т.е. училището ти как се казва и кой клас си, джоннакк?
0
1
Dreamer
Dreamer
05.03.2013 11:20
мисля че си измисляш...и между другото явно учим в едно училище, защото каквото описа (за съблекалните и униформите) е същото и за моето училище
0
0
super_girl
super_girl
30.10.2012 19:30
коя си ти, че да ми крадеш случката - ако си в класа ми-кажи ама нямаме човек с буква К в класа
0
0
Johnnie
Johnnie
28.10.2012 21:52
Имате свръхспособности, които засега се проявяват само при голямо вълнение.
0
0