Страдам за него

Страдам за него
Ами аз преди около месец-два се разделих с гаджето си (нещо не се получи, ходихме мн малко време, но аз много го харесвах и все още е така и много страдам за него, а на него му е все едно за мен. .. )

Искам пак да бъда с него, искам той пак да ме потърси. Просто го обичам и постоянно мисля за него. Често го сънувам, дори и снощи сънувах следното:

Сънувам въпросното момче, в смисъл знам, че е той, но същност го сънувам в тялото на един мой съученик. Та в съня ми аз много го обичах и той ме харесваше, но се занимаваше с наркотици и не искаше да ме въвлича в тези неща (нещо такова беше доколкото помня).

Но аз поговорих с него, казах му, че го обичам, че искам той да е по-сериозен с мен, да ме търси, да ми звъни и да се сеща за мен по-често (сънувах го така, сигурно, защото в реалния живот той не се сещаше за мен и не ме търсеше, но никога не можах да му го кажа) и той все пак направи всичко възможно, за да е с мен.

Все пак историята завърши добре, така де тя не завърши, просто се събудих. А и нещо друго, по време на съня се возих в колата на бащата на една приятелка и тя (приятелката ми) я караше (тя не може да кара, на 15 години е).

Та ми се иска да разтълкувате съня ми или поне да ми дадете съвет какво да направя, за да си го върна, или е по-добре да го забравя. Мерси. ))
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Калпазанка
Калпазанка
27.10.2012 11:15
Здравей,аз минавам шпчти през същото в момента.И аз като теб го сънувах няколко пъти,но моите сънища бяха,че той си отива окончателно.Явно,защото вчера наистина го направи и подсъзнателно съм усещатала.Много е трудно да ти казват споко,ще го забравиш,и аз така си казвам,но истината е ,че просто трябва да мине време през което ще си страдаме и това е.Извади си поука от грешките в тази си връзка и гледай да не ги повтаряш в следващите.
0
0
Tonita
Tonita
25.10.2012 16:44
Здравей! По въпроса със съня за момчето, което харесваш мога да ти кажа, че и на мен ми се случва доста често това не е някакъв от така да се каже "пророческите сънища" които имат някакво значение, а е от сънищата, при които просто сънуваш това, за което си мислила цял ден.
А за това дали да си го върнеш или да го преодолееш от мои личен опит ти казвам, че човек,който наистина го е грижа за теб,иска да е с теб, обичате и би направил всичко да е с теб ще те потърси и ще установи някакъв контакт с теб. Знам, знам.. сега сигурно си мислиш "но той е единствен за мен" или "но аз не мога да го забравя", но това всъщност не е така. Животът ме е научил ще научи и теб, че няма незаменими хора. Успех! :)
0
0