Sanovnik.bg»Споделени Истории»Еротика»Постоянно мисля за него...

Постоянно мисля за него...

Постоянно мисля за него...
Здравейте, ще ви разкажа моята история. В училище има едно момче, което много го харесвам, имам чувството, че съм влюбена в него! Когато сме в училище винаги мисля за него, и когато съм вкъщи пак мисля за него, винаги ми е в главата. Ние с него сме от един клас. По принцип, аз съм си малко срамежлива и с никое момче от класа не говоря, само с момичетата разговарям, с въпросното момче досега никога не сме си говорели, а днес аз получих едно контролно по български език. Имах 6. Учителката ме похвали и каза, че досега не е чела по-хубав преразказ.

А след това Той ме попита колко имам (колко ми е оценката) и аз му казах 6 и му показах контролното си и той каза БРАВО! Виждам, че непрекъснато ме зяпа и винаги гледа да ме впечатли с нещо, например казва, че има нужда от молив или гумичка. И той сигурно очаква аз да му дам. Но не! Аз се правя на ударена. Дали така трябва? Трябва ли да му обръщам внимание, или трябва да се правя на недостъпна? Не знам какво да правя, непрекъснато мисля за него! Май съм влюбена. . . Кажете какво да правя! Моля ви! Ще се побъркам!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
елица
елица
01.07.2016 09:38
Мило момиче,не прави моята грешка....аз така се правех на недостъпна,не му обръщах внимание и той сега си има гадже...така че давай смело
2
0
Памела
Памела
13.03.2015 23:36
Не се прави на ударена. Това е лош подход. Гледай повече да говориш с него. Правиш ли се на недостъпна, Той ще си помисли,че не го харесваш.
3
0
Всетая
Всетая
12.03.2015 20:18
Смени си подхода :)
Създавай си поводи за разговор, щом си по-срамежлива можеш да започнеш по фейсбук- направи се на неразбрала за това кое точно ви е за домашно по математика например. Ако е добър ученик може да го помолиш и за помощ (дори и сама да можеш да се справиш ! :D). След това смени темата на разговор, опознай го,намери общи теми.
Така и на живо разговорите ще зачестят. Успех! :)
6
0