Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Плачех на сън, на яве, а сега ме е страх

Плачех на сън, на яве, а сега ме е страх

Плачех на сън, на яве, а сега ме е страх
Здравейте, момиче на почти 19 съм, което едва ли има значение, но. .

Снощи сънувах много гаден сън, който не помня точно как протече, но ефна част в него ме накара да заплача, както в съня си, така и на яве. В началото не помня какво, точно се случваше, но в последствие се омъжвах за сегашният си приятел. Помня сватбеното тържество, църквата, гостите. . беше адски реално. Изведнъж просто сънувах как майка му ме успокоява, а аз плачех и й казвах, че той никога повече няма да се върне, че е мъртъв, че не е заслужавал да го убият. Не помня точно, но май бяхме на някакъв път пред голяма къща с висока ограда, а отвъд оградата се чъваше сватбена музика и всякаш всички бяха щастливи. Не знам какво и как точно се беше случило.

С приятелят ми попринцип живеем заедно от дълго време и когато се "събудих" го видях да влиза в стаята (става рано защото е на работа) а аз продължих да плача на яве, с притворени очи и го виждах до себе си съвсем бегло. Не помня какво ми каза, но си спомням, че го целунах и му казах, че го обичам и, че е жив. . . Не помня друго преди окончателно да се събудя, когато той вече беше тръгнал за работа и го нямаше в апартамента. По принцип вярвам, че сънищата ни говорят много за бъдещето или миналото, за това веднага потърсих в съновника обясненке за съня си. Това, което прочетох изобщо не ме успокои а напротив, защото пишеше, че такъв сън означава раздяла с близък човек и тъга. Щеше ми се да не бях търсила изобщо тълкуване, но. . .

По принцип сънувам адски странни, несвързани сънища, реално изглеждащи, но едва ли осъществими. За разлика от този. Не знам на какво се дължи, но цял ден го мисля и се опитвам да намеря обяснение, различно от прочетеното. От една страна споделям за да ми олекне малко или много, от друга страна бих се радвала ако някой ми разястни нещата. Благодаря Ви предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
26.08.2015 16:41
Аз пък сънувах тази нощ,че бяха ограбили апартамента на баба ми !
0
0
M.
M.
25.08.2015 12:13
Извинявам се за правописните грешки, но пиша от телефон :)
0
4