Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах гробища и войници

Сънувах гробища и войници

Сънувах гробища и войници
Който е чел сънят ми ''Сънувах го'', знае за кого става дума.

Ето, че пак стана нещо такова, но вече съм сериозно обезпокоена. Сънувах, че аз, майка ми и още от роднините ни отиваме на гробищата. Бяхме в началото на портала, когато леля ми вижда един некролог.

Казва, че това е бившият ми и майка ми потвърждава това. Аз обаче не поглеждам към некролозите и така излизаме от там. После аз се разплаквам и се опирам на майчиното рамо.

А след това се връщам сама в гробището. Виждам некролога, но на него е някакъв дядо, а не бившият ми, което много ме озадачава.

Не прекосявам самото гробище ( покрай него минавам), а отивам към параклиса, където исках да попитам един мой познат къде е бившият ми ( а те не се познават), но виждам, че е някакъв циганин.

Обикалям около параклиса и виждам един войник, който ме гледа застрашително. Тръгвам да бягам и един човек ми казва да се присъединя към него. И така заедно бягаме към изхода.

Във всеки един има по едно оръжие. Някакъв странен пистолет. Стори ми се странен, защото не беше войнишко, нито полицейско.

Бягахме с този човек, когато опасния войник ни пресече пътя. Блъсна ме и аз паднах на малка масичка. Опита се да ме удари, а аз го фраснах с крака си по лицето.

Какво означават гробищата, войниците, некролозите и оръжията?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
иванов
иванов
16.09.2012 23:19
Просто имаш голяма фантазия
0
0