Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах гробища, некролози, пари

Сънувах гробища, некролози, пари

Сънувах гробища, некролози, пари
Сънувах, че бях вкъщи, говорихме си с баба ми и излязохме. До съседната къща на едно дърво имаше некролог на някаква жена, която не познавахме.

Мина някакъв камион и човекът в него каза, че познавал тази жена - тя била противник на кучетата и спасила много хора от злобни кучета.

След малко се озовахме в нашия двор и там някакъв човек ни каза, че Сашко (един наш съсед, който умря преди 2-3 години) не бил погребан. Бил оставен така.

Баба ми веднага се втурна да разбира каква е работата и се оказа вярно. Тя реши да даде от нейните спестени пари за нейното погребение, за да погребе горкия човек. Направи го.

Странното беше, че погребението не беше на гробища, а в двора на съседната къща, близо до некролога, който видяхме първоначално. Но не беше точно като в двор, а по скоро обособено помещение за погребване и имаше още няколко паметни плочи, но мястото беше в двора.

След това се прибрахме, а на вратата звънна някакъв човек, който каза, че от години търсил своя чичо и не могъл да го намери. Чичото се оказа човека, който погребахме. Учудихме се.

Човекът ни благодари и написа чек от 10 хил. лева за баба ми, за това че била така благородна.

Това сънувах. Стори ми се много странно, тези всички некролози, гробища малко ме стреснаха. Много ще съм би благодарна да ми кажете какво може да значи това.

Поздрави от мен Аделина.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
40
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Авторката
Авторката
02.06.2010 15:50
Може и така да е не знам. За добро или за лошо не знам, но знам само, че съм човек, който никога не се е влюбвал и не изпитвам кой знае какви чувства по принцип. Винаги съм искала аджеба поне да разбера, какво е това любов и изобщо какво е да си по чувствителен, сърцето да ти се разтуптява. За това чувам само по филмите. Дано някога ми се случи.
0
0
:)
:)
01.06.2010 10:45
Здравей. Едва ли това, което ще ти кажа ще е вярното, но аз като сънувах подобни сънища, се влюбих толкова силно, че след него, животът ми се погуби. Сега няма нито щастие за мен, нито нищо. С една дума, мисля, че те чака коренна промяна, не само в любовта. В общи линии, възможно е пътуване, в което ще срещнеш любовта. Дано излезе поне при теб нещо хубаво.
0
0