Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Разрушено гробище

Разрушено гробище

Разрушено гробище
Наскоро, преди 50 дена почина моята майка. До 40 ходех всеки ден, така, както повелява канона. След този срок попът ми каза да ходя на гроба само съботите.

Сънувах, че е събота и отидох в гробището, но какво да видя - от него няма и помен. Равна земя. Изчистен и хубав парцел.

Помислих си: Тук са подготвили да строи някой бизнесмен. Тръгнах си и на излизане от гробището видях всички кръстове и цветя от разрушените гробове, струпани на едно място. На купчина.

Видях и саксията с мушкато, която занесох първата събота. Подвоумих се дали да го полея, но си казах, щом не е на гроба -н яма смисъл.

Излязох от вече несъществуващото разрушено гробище и се събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
bibi miro
bibi miro
25.08.2010 10:00
Моите най - искренни съболезнования за майка ти. Тези разрушени гробове са знак, че може да се поболееш по смъртта на близък човек - в случая майка ти. Стегни се, знам че е трудно и който какво ще да казва от страни, мъката си е мъка. Трябва да преодолееш болката и да продължиш напред. Знак да не се отчайваш ти дава и саксията с цветята. В съня ти означава - радост. Успех.
0
0
вася
вася
25.08.2010 09:05
Гробище ако видиш насън, ще получиш новина отдалеч. Ако се разхождаш в гробище, това е знак за тъга и непреживяна загуба. Саксия ако видиш насън - новини от любимия ще получиш.
0
0