Какво ми е

Какво ми е
От няколко дни познавам какво ще се случи. Като ясновидство е, но да се каже друг вид. Ще ви дам пример.

Преди като се ровех в интернет видях реклама за Синята луна. И се ядосах, че не можах да я заснема и че съм я пропуснала.

Оставих компютъра и отидох в хола. Баща ми беше пуснал телевизора и гледаше новини. Като погледнах телевизора и даваха също за Синята луна.

След този случай бях възхитена. Друга случка има в баба ми. Пускам на един диснито и даваха филм, който съм гледала 40 пъти и си казах, че по - добре да гледам Иназума единайсе вместо това.

Превключвам на картона и виждам, че дават точно това, което аз казах. Изумена съм от тези два случая.

Моля да ми обясните.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Деми
Деми
05.09.2012 11:05
и на мен ми се е случвало
0
0
Антон
Антон
04.09.2012 23:13
Обърни внимание дали това ще продължи в следващите 3-4. Ако продължи пиши. Можеш да пробваш едно упражнение. Намери си спокойно място където никой няма да те притеснява. Заеми стойка лотос като при медитация, поеми въздух през бавно и дълбоко, задръж въздуха преброй до 30 и го изпусни през устата бавно и докрай. Направи това докато почувстваш замайване,веднага щом го почувстваш прекрати упражнението и се отпусни. Забрави за проблемите и мислите, които те тревожат. Отпусни се и наблюдавай това което изниква в съзнанието ти.Направи го за 10-15 минути. Това е нещо като медитация, но без мантри. Пиши ако видиш нещо в съзнанието си докато правиш упражнението. Възможно е да имаш усещане за лекота, все едно няма гравитация. Пиши за резултата и успех.
0
0
chochka
chochka
04.09.2012 18:57
Не е нещо кой знае какво,просто случайност!
0
0