Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън, който го свързвам с вуу или нещо такова

Сън, който го свързвам с вуу или нещо такова

Сън, който го свързвам с вуу или нещо такова
Не вярвам в тези неща, но както и да е, започвам да се убеждавам, че има някаква истина в мистичното. Вижте, знам че тук има хора, които разбират от тези работи и искам да попитам за един сън, който сънувах.

Общо взето е доста странен и ненормален според мен. Сънувах, че отсичам главата на кокошка, но когато я отсякох и изникнаха три нови глави и тя избяга. Не съм човек, който се плаши лесно, но в съня ми това ми се стори доста страшно.

Тук в съновника видях, че да сънуваш кокошка означава, че ще направиш добро на някой. И си обясних съня, че може би ще направя нещо лошо на някой, но всъщност по този начин ще му направя голяма добрина.

Не съм такъв човек да правя разни гадории на хората, само се правя на бад бой така да се каже ps:, по - скоро правя свестни работи.

Мисълта ми е дали ми е точно тълкованието защото бях доста изплашен и после разни други кокошки направо подскачаха срещу мен, а мен ме беше шубе от тях, след като видях оная страшната, дето я обезглавих, а тя стана с три глави.

Ако някой може да обясни с точност и разбира добре от сънища, нека обясни за какво става въпрос.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
s
s
02.09.2012 17:34
Много се радвам,че съм ти помогнала:)Жал ми е,че хората тук търсят решения за тревогите и проблемите си,но няма кой да ги посъветва или помогне с разтълкуването на сънищата разумно.И те се впускат в разни объркващи и още по-тревожни суеверни обяснения.А сънят просто говори на езика на твоята душа,опитва се да ти предаде абстрактни послания,но чрез символи.Затова е толкова сложно-не боравим с точна наука,а с мисли,чувства,преживявания.
Трудно е сам да изтълкуваш посланието-имаме нужда от огледало,човек,който да ни провокира,за да осъзнаем смисъла.
1
0
human
human
02.09.2012 16:21
Човек , точно ме описа с това , точно имам така да се каже кофти период и за първи път видях недостатък в себе си . Вече не съм толкова самоуверен , защото за първи път се провалих в нещо и видях много мои кофти страни , които до сега мислих , че нямам или просто не исках да ги видя ,слабости направо да си го кажа . Направо ми беше супер кофти, но като прочетох това дето си го писал отново ми дойде стимул , а даже не съм предполагал , че тая малоумщина с шубето от кокошки в тоя сън :D има нещо общо точно с проблемите , за които мисля .

Благодаря ти за отговора !!!
0
0
s
s
02.09.2012 14:56
Не се страхувай,сънят ти няма нищо общо с вуду.Означава,че се бориш решително с някакъв недостатък(кокошката си самият ти-помисли какво символизира за теб тя,дали глупост,наивност,изобщо каква асоциация имаш за нея и ще разбереш).Това,че тя е избягала,дори и триглава е добре-имаш волеви характер и ще успееш,ако преодолееш незначителните си страхове.
0
0
Денимира Ангелова
Абе то и мен ме плаши, така като го чета, ама може и да не значи нищо... Поне, със сигурност, не е вуду...
0
0
human
human
01.09.2012 14:23
Исках да пиша вуду в заглавието може да няма нищо общо , но ми прилича на нещо такова
0
0