Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Сънувах, че съм във влак

Сънувах, че съм във влак

Сънувах, че съм във влак
Сънувах, че съм във влак и че в купето до мен стои психично болно момиче. Това момиче държеше една огромна торба и беше подута.

Преди да слезе, момичето ми даде тази торба и ми каза: Не давай на никого тези банкноти, те са прокълнати. Аз я попитах: Но защо ги даваш на мен ?

А тя отговори: Защото единствено ти ще ги пазиш най - добре от всички хора на земята. И слезе на някаква много страховита гара, но за съжаление не можах да прочета коя е тази гара.

А в торбата всички банкноти бяха само по 2 лева. Моля ви мили хора, кажете ми какво означава този сън.

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
s
s
25.08.2012 15:32
Влакът символизира социалния и колективен живот,сочи нашите успехи и провали(в твоят сън се движи нормално,без закъснения,грешки).Гарата символизира определен етап от живота-в твоят случай е страховита.Като цяло,сънят ти означава,че завършваш период в живота си,но изпитваш голям страх(торба с прокълнати пари,страховита гара).Подсъзнанието ти(момичето) подсказва,че страховете ти са напразни-ти си във влака и той пътува без проблеми,а също-прокълнатите пари са дребни,т.е. страховете ти са необосновани.А това,че само ти ги пазиш на земята?Може би е знак,че е време да се научиш да пускаш страховете си,да не ги задържаш,тъй като са безсмисленни и трябва да се доверяваш на силите си повече.
0
0