Sanovnik.bg»Споделени Истории»Фантазии»Болка с дъх на любов

Болка с дъх на любов

Болка с дъх на любов
Вървях по-така познатите улици, сърцето ми се свиваше, тишината ме обземаше, чувах бавните си стъпки към домът ти. Вървящи за пореден път към изпепеляващата ти любов.

Знаех, това бе най- силното ми изпитание. Бях безсилна, трябваше да направя това за да мога, някак да продължа напред. Не искам да те нараня, не, просто да ни предпазя.

Камъчетата се търкаляха около краката ми, танцувайки. Дали ако усещаха болката ми щяха да се разпаднат на хиляди парченца. Блоковете изглеждаха толкова празни като душата ми, замърсени и боядисани, скривайки предишните им поражения.

Няма да се зацапам, не и този път. Толкова усилия ми костваха да се изчистя, няма да допусна да го разроша, заради грехът. Грехът вкопчил се в нас толкова силно, изпепеляващо дори. Като карфица пробождаше сърцата ни.

Толкова обща ли е болката ни. Може ли всичко това да се поправи. Не искам да те огорчавам просто искам да помогна. Да излезем от тази бездна, цели …

Не искам да те мамя, не ме мрази, просто това е редно, така трябва. Слабостите са за страхливците,аз няма да съм слаба, заради теб.

Моите грешки са твой порок, как бих допуснала това.
Доближавах блока, който знаеше всяко кътче на сърцето ми. Входа студен, като прегръдките ти, въздишка тежка от устата ми ехти.

Мога ли ? Ще успея ли да се справя ?
Стоя пред вратата ти, дали ме усещаш така силно както и аз. Докосвам я, сякаш ми пронизаха сърцето. Стискам си очите. Къде е смелостта. Сърцето ми бие учестено, сякаш ще се пръсне.

Трябва, трябва да се справя. Почуках. Това беше, усетих как полека нахлува спокойствие в мен.
Ето те! Стоиш пред мен, толкова прекрасен и сериозен. С плахи крачки пристъпвам към теб. Знам, че страхът е изписан по лицето ми, усещаш го. Защо усещам задоволството ти.

Нима си готов толкова лесно, да ми вземеш всичко. Предлагаш ми питие. Да може би, така ще се успокоя! Глътките бяха сладки, исках да усетя всяка капчица влизаща в кръвта ми. Поглеждам към прозореца, тъмнината обгръщаше градът. Погледнах в очите ти, хипнотизират ме, къде е смелостта ми сега.

Трябваше да го направя. Не заради себе си, а заради него… дано да го разбере. Защо си толкова уверен, защо ме гледаш така сякаш вече съм твоя, сякаш вече ме притежаваш.

Говориш ми просто за да се намираш на приказка с мен, но мислите ти са другаде. Ставаш минаваш покрай мен, за първи път несигурен. Искаш аз да ти дам знак.

Хващам ръката ти. Спираш и ме гледаш. Впили поглед един в друг, усещам сърцето ти, а ти моето. Миг като вечност. Колко силно искам да усетя устните ти. Изправям се, не отделяйки очи от твоите. Тишината убиваше. Бавно докосвам лицето ти и го дърпам към себе си.

Усещам как увиваш ръцете си на кръста ми и ме придърпваше бавно към себе си. Устните ни се докосват, влажни, готови, чакащи. Нежността, бавно изчезваше с деня, целувките ставаха по бурни и страстни.Ръцете се преплитаха, наслада и възбуда изпитваше тялото ми.

Но знаех, не трябваше да се поддам на това не затова бях тук. Блъснах го от себе си, карайки го да седне на стола, на който бях аз. Той ме наблюдаваше с любопитство. Движенията ми бяха плавни, дори еротични. Извадих от чантата си белезници.

Видях дяволитата му усмивка, това ме накара и аз да се усмихна самодоволно. Отидох бавно зад него, галех раменете му.

Закопчах му ръцете, целувайки му дланите и облизвайки пръстите му. Усетих възбудата му. Изпъна главата си назад, наслаждавайки се на всеки момент.

Знаех, че е затворил очи, отдавайки се на фантазии,бавно се разкрачих и седнах в него, обгръщайки ръцете си по вратът му. Целунах го. Гледах го в очите, знаех, че сега бе момента, болеше ме. Толкова го желаех, но не можех да съм играчка в ръцете му.

Станах от него. Видях учудване и недоумение в очите му.
Казах му:”Няма да съм твоята играчка, няма да ти позволя пак да разбиеш сърцето ми. Нямам ти доверие. Знам, че ме искаше просто за да задоволиш егото си. Да ме използваш и захвърлиш, като вече не нужна вещ.

Мислиш, че можеш да ме контролираш, че съм лесна и, че ще съм твоя когато поискаш. Грешиш… никога няма да съм твоя, докато сърцето ти е заледено за мен. Обичам те! Не искам да гледам, как си тръгваш, след като съм дала всичко от себе си за теб.”

Обърнах се крачките ми бяха бързи, чух как ме вика, но не се обърнах. Усещах как сълзите ми напираха. Не можех повече да подклаждам тази негова зависимост.

Избърсах сълзите си и се усмихнах, след всичко, което преживяхме, аз се справих можех да го направя мой или да го оставя сам. Знаех, че съм постъпила правилно не заради себе си, а заради него…
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Ivetoo
Ivetoo
03.07.2012 22:42
пиши ми на лично съобщение скайпа си :)
0
0
В. Атанасов
В. Атанасов
03.07.2012 17:44
Е, за огромна моя и като цяло всеобща жалост в този наистина смотан свят рядко имаш възможност да изживееш нещо красиво! Ежедневието и реалността просто ни поглъщат като една гигантска черна дупка! ( Само дете ежедневието и реалността са сива дупка! ) Което е много тъжно, Иве! Наистина много, много, много тъжно... Цялото това не е ли тъжно!???

П.П.

Добрата новина е, че дори в този наистина луд живот е възможно да преживееш нещо уникално! Друго тъжно нещо е, че дори истинските чуства са нещо уникално.

П.П. 2

Офффф... Не смяташ ли, че цялата нелепа система на човешката цивилизация, цялото наши безчуствено сиво ежедневие, цялата тази наша нелепа финансова зависимост е нещо извънредно глупаво и много, много тъжно?
0
0
Ivetoo
Ivetoo
03.07.2012 12:17
Прав си не съм го преживяла лично:) незнам дали бих го преживяла. Но истината е ,че всичко е вдъхновение. Любовта и чувствата са толкова пъстри, необясними и различни, че каквото и да напиша... никога няма да е достатъчно. А дали е възможно да се изживее... Да защо не! Това, че не сме се влюбвали истински или не сме усетили болка от загубата, не значи, че други не са :)
0
0
В. Атанасов
В. Атанасов
01.07.2012 14:21
Просто е... Ивето не го е преживяла лично! Никой, никой човек не би писал за реално събитие по този начин! Пък и едва ли нещо подобно изобщо може да се случи. В този, сив, скучен, проклет свят дори най-неземните мигове са някак делнични, ежедневни, лишени от наистина един вид висши, напълно искрени емоции! Ако това е станало, то е старателно украсено и напъхано в обвивка от литературно изкуство и епитети! А никой, никой човек няма да украсява по такъв обстоен и някак безучастен, неутрален, неемоционален начин нещо, което е преживял.
Ето! Сервирам Ви единственото нормално обяснение! И за да Ви хареса повече му сложих празничен костюм от прилагателни!
0
0
momi4eto
momi4eto
24.06.2012 12:36
велико е само които го е преживял или иска да го направи може да го разбере
0
0
В. Атанасов
В. Атанасов
23.06.2012 15:38
Би ли намерила друго място да си пишеш разказите? Признавам, добри са, имат си стил! (Само дето този стил на писане е твърде лигав за мен.) Този сайт обаче не служи за това! Пробвай да намериш друго място... Обаче иначе... Продължавай! Тези неща не отговарят на някой представи за прилично четиво, но има кой да ги оцени... Аз понеже не разбирам от подобни... неща не мога да дам точна преценка за самия сюжет, но останалото е добро! Наистина!
0
0