Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен и много реален сън.Помощ

Странен и много реален сън.Помощ

Странен и много реален сън.Помощ
Този сън го сънувах преди няколко дни. По принцип имам някои пророчески сънища. Например преди да блъснат котката ми сънувах, че умира или пък сънувах, че баба ми отказва на една моя важна молба и така стана. За този сън се притеснявам обаче.

Сънувах, че е на разсъмване и гледам през прозореца навън. Изведнъж гледам някакви неща като падащи звезди, падат и щом се ударят избухват. И идва удърна вълна, но на мен нищо ми няма все едно е вятър.

Още няколко пъти стана така и свърши. Отидох да видя баба ми добре ли е и беше добре. Погледнах малкото ни котенце дали е добре и то беше.

Излезнах навън, за да видя какво става, защото чух, че много градини са пострадали, но нашата не беше. Някакъв вертолет дойде и ми каза да се кача при тях и да да ми обяснят какво става, но имах някакво лошо предчувствие и не се качих.

Звъннах на майка ми и баща ми да видя дали са добре. Майка ми каза, че се е разминала само със синини и паднали зъби. А помня, че им звъннах в 8 часа сутринта в съня си.

Каза, че на тате нищо му няма, само му се е появила мистериознна бенка. Също така чух, че тези ракети ли са бомби ли са не знам, са изпратени от Русия. Било е атентат.

Какво ще кажете нали няма да е пророчески сън. Попитах баща си (извън съня ) как са отношенията ни с Русия и той каза, че са добри.

Моля ви за мнения и да кажа, че не съм гледала неща (снимки, клипчета, филми... ) за Русия, атентати, войни и така нататък.

Благодаря. :blush:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Денимира Ангелова
Хмм.. може пък да не е била България първоначалната цел на Русия, а да е станало объркване...
0
0
baihui
baihui
27.08.2012 09:00
Сънувах преди около месец същия сън падащи бомби падат покрай мен но нищо не ми става
0
0
Йоана
Йоана
26.08.2012 20:00
Няма как да ни удари Русия след като вече ни е спасявала от робство и при това във България има много руснаци. Може би това не е свързано със война между България и Русия.Може би това е било свързано с бъдещ твой конфликт.
0
0
Денимира Ангелова
Аз съм на мнение, че се задават нови времена на войни. Но по принцип, като сънуваш, че ти падат зъбите, или изобщо паднали зъби, е на смърт... Ама не се стресирай, де! Аз също имам пророчески сънища и не винаги се случват буквално...
0
0
Angelic
Angelic
20.08.2012 19:17
Може би нещо идва.Четох едно предсказание на Ванга относно войни, катаклизми и т.н., но за Русия не се сещам нищо. Ако те интересува, в нета има много предсказания на Ванга за България, ако не и всички, прочети и може да ти се изяснят някои неща и да си отговориш на някои въпроси
0
0