Сънувах починалия съсед

Сънувах починалия съсед
Снимка: sanovnik.bg
Привет. Искам да ви разкажа какво ми се случи няколко дни преди Коледа. Много внезапно почина комшията ни. Никога не съм се имала с него.

Той беше човек на 60 години, а и не беше много приказлив. Мина една седмица от смъртта му, а още никой от близките му не беше го сънувал. Случи се така, че го сънувах аз.

Знам, че имам отворено съзнание, а и вярвам в живота след смъртта и може би на умрелите им е по-лесно да се свързват с мен. Знам, че имам някакви способности. Както и да е.

Една вечер сънувах, че съм горе на 2рия етаж и наблюдавам през прозореца в двора на комшиите. Както си наблюдавам, изведнъж видях дядо Милко (човека, който почина).

Той стоеше на пейката и пушеше цигара. Аз много удивена го попитах: "Дядо Милко, какво правиш тук?" А той ми отвърна:"Пуша". И аз го попитах:"Но ти нали умря ? Кажи как е там, добре ли си ?"

А той отвърна: "Да, много съм добре, много съм щастлив. Айде, че трябва да тръгвам." И тръгна като пак повтори:"Много съм щастлив."

Това е. Макар и да не е много трогателно е истина. Често ми се случва да сънувам умрели, имам хиляди такива сънища, те не ме плашат, просто искам само да ги сънувам, а не да ги виждам.

Дано не се развиват до толкова способностите ми.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Angelic
Angelic
20.08.2012 19:22
Ти знаеш, че съзнанието ти е отворено, това е отговор на много въпроси (които може би си имала преди). Интересувала си се за този човек и си се свързала с него, много хора не вярват на сънищата си, а това е грешка.Когато се събуди с какво вътрешно чувство беше - добро или лошо(това чувство никога не лъже)?
0
0
Силвия
Силвия
20.08.2012 15:17
На 20 август, призори сънувах починалата (преди една
година )съседка Севдора.Сънувам, че тя влиза заедно с
майка си и едно бебе в жилище, в което живеем в съседни стаи ( в действителност сме на различни етажи).В съня ми Севдора пее, весела е, а аз и дъщеря ми сме в другата стая, но сме притеснени от появата й.Звучи музика - стари градски песни.Какво би означавало всичко това ?
Как да
0
0