Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах починалия съсед

Сънувах починалия съсед

Сънувах починалия съсед
Привет. Искам да ви разкажа какво ми се случи няколко дни преди Коледа. Много внезапно почина комшията ни. Никога не съм се имала с него.

Той беше човек на 60 години, а и не беше много приказлив. Мина една седмица от смъртта му, а още никой от близките му не беше го сънувал. Случи се така, че го сънувах аз.

Знам, че имам отворено съзнание, а и вярвам в живота след смъртта и може би на умрелите им е по-лесно да се свързват с мен. Знам, че имам някакви способности. Както и да е.

Една вечер сънувах, че съм горе на 2рия етаж и наблюдавам през прозореца в двора на комшиите. Както си наблюдавам, изведнъж видях дядо Милко (човека, който почина).

Той стоеше на пейката и пушеше цигара. Аз много удивена го попитах: "Дядо Милко, какво правиш тук?" А той ми отвърна:"Пуша". И аз го попитах:"Но ти нали умря ? Кажи как е там, добре ли си ?"

А той отвърна: "Да, много съм добре, много съм щастлив. Айде, че трябва да тръгвам." И тръгна като пак повтори:"Много съм щастлив."

Това е. Макар и да не е много трогателно е истина. Често ми се случва да сънувам умрели, имам хиляди такива сънища, те не ме плашат, просто искам само да ги сънувам, а не да ги виждам.

Дано не се развиват до толкова способностите ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Angelic
Angelic
20.08.2012 19:22
Ти знаеш, че съзнанието ти е отворено, това е отговор на много въпроси (които може би си имала преди). Интересувала си се за този човек и си се свързала с него, много хора не вярват на сънищата си, а това е грешка.Когато се събуди с какво вътрешно чувство беше - добро или лошо(това чувство никога не лъже)?
0
0
Силвия
Силвия
20.08.2012 15:17
На 20 август, призори сънувах починалата (преди една
година )съседка Севдора.Сънувам, че тя влиза заедно с
майка си и едно бебе в жилище, в което живеем в съседни стаи ( в действителност сме на различни етажи).В съня ми Севдора пее, весела е, а аз и дъщеря ми сме в другата стая, но сме притеснени от появата й.Звучи музика - стари градски песни.Какво би означавало всичко това ?
Как да
0
0