Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах починалия ми прадядо

Сънувах починалия ми прадядо

Сънувах починалия ми прадядо
Здравейте, моля някой да тълкува сънят ми. Сънувах прадядо ми който стоеше на стол в една много светла, жълта стая (кухня мисля). Той беше облечен в нощница. Аз стоях пред него на колене, а той ме милваше по главата. Виждах, че ми говори, гледах го в лицето, но не чувах нито една от думите му. Искам да разбера защо съм го сънувала, защото аз не съм го познавала. Той е починал много години преди да се родя. Виждала съм лицето му само на снимка (портрет) стояща над леглото на прабаба ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Роси
Роси
18.08.2015 15:24
Аз също имах подобен сън преди няколко месеца. Дядо ми (който не си спомням много защото е починал когато дъм била малка) ми говореше нещо и ме галеше по косата. Първо се уплаших защото го сънувам за първи път, но после разбрах, че съня е неговия начин да се двърже с мен и да ме успокои защото имах тежък период. Мисля, че сънят ти е вид контакт, показва ти, че те пази.
2
0
Dayana
Dayana
19.08.2015 01:15
И аз си помислих нещо такова, но исках някой да потвърди съмненията ми.Макар че все още не съм напълно сигурна ,че сънят ми означава точно това. И все пак благодаря ти за коментара.
1
0