Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Мисля, че ще откача

Мисля, че ще откача

Мисля, че ще откача
Здравейте, искам да споделя моята история, която започна още преди 2-3 год. Няма да изпадам в подробности, но ще се опитам да бъда ясна.

Когато бях ученичка, от квртирата ми изчезна едно одеало. Помислих, че някоя от съквартирантките ми по погрешка го е взела. Едва след 2 год одеалото се появи от само себе си в къщата на родителите ми.

Тогава се започна много по-активно и нямаше как да не забележим, че постоянно някой е влизал и преместили или взел някоя моя вещ. Това се случи след бала ми.

Най-често влизат, когато няма никой в къщи, но се е случвало да го правят и докато родителите ми спят. Един ден открили мои снимки набутани в пощенската кутия, нарязани, друг път пък роклята ми от бала на изхвърлена на двора, има и др неща, аз не живея с родителите ми.

Също така се обаждат от скрит номер на родителите ми и или им мълчат, или казват: знаем къде сте, видяхме те и т.н.

Когато съм при нашите ме е страх да спя нощем и то е разбираемо защо. Но това, което ме изплаши ужасно е, че на скоро ми се обадиха на мен. До сега винаги са звънели само на родителите ми.

Бях сама и чаках приятеля ми да се върне, беше извън града, беше доста късно 1и 30 през нощта. Телефонът ми звънна и аз помислих, че приятелят ми, но си прави шега и за това е скрил номера.

Но след като не разпознах гласа, разбрах, че не е той. Това, което най-много ме стресна е, че този глас знаеше кой е приятелят ми, с какво се занимава..цялата се разреперих от ужас!

Някой знае всичко за мен, за приятелите и семейството ми, влиза в къщи, взема си каквото си иска и ни стресира. Ужасно е на 20 год съм, а ме е страх да стоя сама в къщи, страх ме е да не ме следят, да не заваря някой да тършува из нещата ми, да не се събудя и да не видя някой над мен, страхувам се и не знам какво да направя.

Станала съм като някоя параноичка, само да чуя някакъв шум и проверям дали съм сложила ключа на вратата...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
thats_strangeee
thats_strangeee
15.08.2012 08:34
Това може да е някой който ти прави шега или има проблем с теб. А може да е някой който наистина има проблем с теб.

Трябва да си спокойна. Винаги можеш да се обадиш на полицията ако трябва. Когато си сама заключвай вратите и също носи някакъв предмет като спрей или дезодорант за да се предпазиш. Също бухалка и такива работи до леглото ти.

Мене нещто ме съмнява че може да е твое предишно гадже или предишно гадже на приятеля ти. А може и да е някой който ти завижда.

Абе въобще да не ти пука. Но със сигурност внимавай и даже се консултирай с някой от полицията ако знаеш някой който работи там.
0
0
Никол
Никол
14.08.2012 18:15
всичко това е ужасно но има и добра страна понякога мисли и за позитивните нещо в живота си опитай се да не се плашиш и да бъдеш смела дори ако трябва когато приятелят ти го няма сложи нещо около себе си за да се защитиш не знам дали всичко това ще ти помогне но знам едно бъди силна и не позволявай всичко това да те преследва навсякъде поне за секунда изтрии тази мисъл от главата си не позволявай това да съсипе живота ти не се стресирай защото това може да те доведе до лудост мисли си че можеш да победиш този който те преследва може би не ти мисли злото опитай се да разбереш защо ти причинява всичко това успех
0
0