Все едно се давех

Все едно се давех
Тъкмо се бях събудила, но продължих да лежа. Усетих как отново се унасям, представих си морето и то сякаш беше пред очите ми, виждах го, усещах го.

Тръгнах към морето, влизах постепенно във водата. Чух виковете на сестра ми, да ме вика да изляза. Аз се зачудих защо беше изплашена. Потопих се и беше на плитко, почнах да се давя, не можех да дишам, дори да помръдна.

Отърсих се от това видение, но продължих да се давя, не можех да помръдна, погледнах към леглото на сестра ми, опитах се да викна, не можех. През цялото време чувах плискане на вълни в ушите си, постоянно!

Не спрях да се боря и изведнъж усетих, че сякаш нещо излезе от мен и ме отпусна, бях зашеметена, не знам какво стана, но беше доста реално.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ivetoo
Ivetoo
07.11.2011 15:26
Не, не се страхувам от водата. Това няма никакво значение. На много хора се е случвало, нарича се синдрома на старата вещица. Ще оставя линк, ако ти е интересно, да прочетеш. Защото, ако някой ден ти се случи (не ти го пожелавам) да си по спокойна. Синдромът_на_старата_вещица.
0
0
Алекс
Алекс
06.11.2011 23:27
Странно. Имам един въпрос: Страхуваш ли се от водата ? Според мен ще преодолееш някакъв страх от нещо, въпреки, че някой твой близък ще иска да те спре. Дано съм била полезна!
0
0
ulianna
ulianna
24.07.2011 05:56
Според мен се пази, може би някой или нещо иска да се удавиш. Бъди внимателна. Не съм много специалистка, но според мен внимавай. А сестра ти иска да те предпази, послушай я, ако ти каже не влизай или не излизай навън сега, подсушаи я. Твоят сън разкава, че трябва да си внимателна. Може би този сън е вид видение, че може да ти се случи нещо лошо, за което сестра ти се опитва да ти помогне. Купи си тюркоз, това е гривна, която пази от удавяне, непременно си я купи. Не знам от къде се купува и колко пари е, но е хубаво да я намериш. Успех.
0
0