Сънища и още нещо

Сънища и още нещо
Някой да помогне с разтълкуването на тия моите сънища че не мога вече Баба и дядо починаха. . дядо преди година и няколко месеца, баба преди 2 месеца. Да започнем първо с това, че снощи говорих с майка ми заа врачки магии и такива неща и тя ми се накара да не се занимавам с такива неща. Та. . сънувах, че баба и дядо са вкъщи, лежат си по леглата но аз и нашите знаем, че са починали.

По някое време баба се надигна почна да ми говори, майка ми каза да съм спокойна и да си говоря с тях, ама аз бях супер изплашена, поговорих си с тях и двамата. . си легнаха пак ако мога да го нарека така. Имаше някаква странна жена вкъщи, но не я видях много добре. Тя ме караше да ги завивам и аз установих че ми мирише на изгоряло от тях. . . . После дойде някакъв човек и ми каза, че е видял портмонето ми и част от лицето ми на кръстовището до нас. Отивам аз да видя и. . портмонето ми е там а тялото на парченца по цялата улциа, обръщам се и виждам некролозите на баба, дядо и моя до тях.

Тръгвам по някакъв път извън града и виждам едно огромно розово легло и онази жена, която ме караше да завивам баба и дядо до леглото, с някакво куче. И се събудих. Разказах на майка ми, без края защото ще се изплаши предполагам. И тя каза че баба и дядо ме пазели и не искали да се замесвам в тия неща с врачките. И снощи ми каза нящо от сорта, че на кръщенето ми. . . било направено нещо (? освен кръщенето явно) което да ме предпазва, но не каза точно какво. . някак си не иска да говорим за тези неща. Та. . някакви предположения как да разбирам съня и какво е това НЕЩО на кръщенето ми ;д
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Православен
Православен
29.04.2019 16:57
Много правилно ти е казала майка ти да не се занимаваш с врачки, магии и други подобни глупости, трябва повече да я слушаш. Отиди в църквата да запалиш свещ и да вземеш светена вода, напръскай у вас и леглото, където спиш. Кръщението е свещен ритуал и няма какво повече или какво "друго" да се прави освен или в допълнение към него. Не се занимавай повече с тези неща.
1
0