Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Искам да говоря с него, но се страхувам

Искам да говоря с него, но се страхувам

Искам да говоря с него, но се страхувам
Здравейте пиша ви, за да ми помогнете!
миналата година се преместих в ново училище и от първия момент харесах едно момче. Не знам защо, но в последствие ме намрази, после се закачаше леко с мен и т. н. повода да ви пиша, че около него губя контрол-падам, гледам го и т. н.

Проблемът е, че искам да оправя отношенията си с него и да съм му поне някаква приятелка чувствам го много близък и изпитвам страх да направя нещо погрешно.

Друг е въпросът, че когато тръгна към него както споменах или падам или се взирам в него и следователно ме смята за луда. Искам да говоря с него и в същия момент ме обзема чувство на страх. . . МОЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
50
44
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Алекс
Алекс
28.01.2015 19:12
Я верно иди на психиятър
2
4
secret_girl xd
secret_girl xd
08.03.2015 21:22
Zashto da hodi na psihiatur momicheto prosto se sramuva da govori s nego i kato go vidi prosto blokirva kvo da kaje zashtoto e vlubena v nego i momiche ne budi nervna prosto budi sebe si i govori s nego kakvoto na vas dvamata vi haresva :) taka postepeno shte znaete za kakvo da govorite i da se sblijite :) budete sebe si
2
0
Теди
Теди
26.01.2015 22:42
Хаха, коментарите по-долу не знам колко са полезни, но това си е мое мнение. Та, какво мисля аз? Мисля, че си толкова нервна, защото не си свикнала да бъдеш около него. И точно този страх също те спира. Страхът да не те приеме. Ако е свестен, би те приел, ако си признаваш грешките. Всеки греши, нормално е, човешко е. Поговори с него. Бъди честна! Честността е важна. Опитай се да му обясниш, че наистина много искаш да станете приятели и че съжаляваш, че все падаш или го гледаш странно, кажи, че просто си много нервна и че не искаш да си така. Дишай дълбоко, брой до 10 и кажи „Здравей“. Питай го въпроси за интересите му, как е, какво прави. А по-нататък може и да му предложиш да излезнете някъде.
2
0
буля гина добруджанска
буля гина добруджанска
23.01.2015 17:02
Мило дете , трябва да спреш да се държиш като луда пред този млад юнош . Ако се държиш нормално може и да станете приятели . Ако сте заедно ти искаш ли да имаш по сериозни отношения с него ? Приятен следобед от мен , буля ти гина добруджанска .
5
0
gosho
gosho
16.01.2015 14:47
Нз дали е лапе ама и аз ши са стресна ако ма гледат втренчено или припадат от мен
2
1
Тони
Тони
20.01.2015 17:23
според теб как мога да съм приятелка с него или моля за някакъв съвет
0
0
Али
Али
14.01.2015 16:51
Той е още лапе, не го интересуват такива неща, не знам много е трудно да му кажеш какво мислиш при положение, че така те гледа. казвал ти е че си луда или нещо? Възможно е да вижда как се притесняваш и да не иска да говори с теб. Единствено в твоето положение подходящо би било да попаднете сами някъде, да имате обща работа, може би и тогава двамата ще се отпуснете и ще почнете да говорите. Не знам какъв друг съвет да дам... :)
3
1