Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Срещу мен стои най-добрата ми приятелка

Срещу мен стои най-добрата ми приятелка

Срещу мен стои най-добрата ми приятелка
Здравейте!
Момиче съм на 15 и съм влюбена в най-добрия си приятел, но това е дълга история. Всичко започна преди 2 год. Харесвах ме се, но един наш общ приятел ни попречи да сме заедно.

Пробвах ме пак, обаче той преди да ми предложи се появи майка ми и тя обърка всичко. Той се оказа много глупав, защото се разсърди на мен(не си говорихме цялото лято на 2011).

Като почнахме училище аз бях с едно момче, ще го нарека Зейн. Та така де, звънеше ми всеки ден, постоянно си пращахме SMS-и и това момче, което ми е най-добър приятел ме виждаше, че съм щастлива.

Това продължи някъде до края на миналата година. От тогава забелязах, че с това момче отново се сближава ме, но аз не го харесвам, а май го обичам :love:.

Сега всеки ден се събираме една определена група деца, в която той не беше до скоро. Но както и да е една, моят уж най-добрата ми приятелка започна да го гледа и да се занимава с него.

За мен това беше като удар в гърба. Ала той е влюбен в мен, поне аз така си мисля, защото постоянно ми пише в социалните мрежи, изпраща ме до в къщи вечер.

Когато играем на една игра наречена:> той винаги е с мен. Тогава той ме прегърна, а между временно приятелката ми ми каза да не се занимавам с него, да стоя далеч, защото го харесвала.

А аз й казах, че не може да ми командва живота и че ще правя каквото си искам. Тя отиде до него да му се натиска, а той вместо да й отговори, дойде до мен и сложи ръка на коляното ми.

Бяхме седнали близо един до друг и той искаше да ми каже нещо, а тя каза, че не можело и вися до нас докато не си стигнах ме.

Сега той замина при роднини за няколко дни. А оная ме гледа супер сърдито. Тя сама си е виновна, пък и аз имам за какво да и връщам. Тя сама си е виновна, а това момче нека ми предложи дано, тя си го заслужава да ни види как се целуваме или се прегръщаме.

Вие как мислите да й го върна ли. Знам, че след това няма да сме големи приятелки,но това няма да е голяма загуба. Та ви моля, дайте ми по едно съветче
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
edno momi4e...
edno momi4e...
27.07.2012 09:19
заради едно тъпо момче дето само ще те използва за "знаеш какво" после ще те зареже след известно време, а ще си останала без приятелка, не си заслужава нали знаеш защо се е върнал при теб, защото когато си била щастлива с онзи "Зейн" и той не е могъл да те има и се е върнал - пълен глупак режи го и не се занимавай с него!
1
0
Анонимка
Анонимка
26.07.2012 22:55
не си разваляй приятелството с нея може да съжаляваш.
1
0