Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Аз и най-добрата ми приятелка - пълни противополжности

Аз и най-добрата ми приятелка - пълни противополжности

Аз и най-добрата ми приятелка - пълни противополжности
Момиче съм и съм на 13 години. НДП-то ми също е на 13 години. Двете се познаваме още от 6-годишни и сме си много близки. Учим в различни училища, но блоковете ни са близо един до друг, което ни позволява да се виждаме често. Звучи направо идеално. Но, за жалост всичко си има и минуси. И напоследък, те наистина си проличават. С моята НДП сме като хаос и космос - пълни противоположности.

Тя е супер в "любовта". Тази година смени 3 гаджета. Аз съм общителна, самоуверена, но не ми върви в "любовта". Може би това идва точно от тази самоувереност, която наподобява тази на момчетата. В момента имам гадже, тя също.

Тук идва и втората голяма разлика - тя непрестанно флиртува с други. Според мен това е много тъпо и е гадно спрямо момчето, което си харесвам.

Последните месеци тя се сближи с няколко компании, както и аз. НДПто неорекъснато ми натяква, че били скучни и т. н. и едва ли не ги изкарва смотани, което според мен изобщо не е така (иначе нямаше да си общувам с тях). Когато аз кажа нещо против НЕЙНАТА компания веднага се почва с изречения започващи с "Да ама. . . . ", "Напротив. . . ". . . .

Днес, например я помолих да ме добави в един общ чат в Месинджър. Тя се съгласи и ме добави, сякаш няма нищо против. След няколко часа ми каза "по-добре не пиши в общия чат, защото ти си свикнала с твоите общи чатове за мотикаря и за олио". Каза го с един леко тъжен тон, все едно, че ако пиша там ще я изложа . Май-точно това си е мислела. Помощ! Аз обичам много НДПто си, но сме много различни! Дали тя си мисли, че я излагам?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
maria
maria
14.12.2016 06:56
Според мене няма между вас никакво приятелство даже според мен само ти си приятелка,но тя на теб не ти е.
И да питам каква любов те гони на 13 годинки? Просто не е реално какво се случва с децата на 13 годинки трябва да играеш на народна топка,на важе,на гоненка на криеница и така нататък.. Какви момчета на тая възраст мале как се изказа " не ми върви в любовта" все едно си на 40 години...
11
0
miglena
miglena
13.12.2016 12:12
Няма още дълго да сте най-добри приятелки - вие имате различно интереси и приоритети. Няма защо да съжаляваш, тя може и да ти остане близка, но не най-добра. В живота постоянно се случват такива неща, така че е добре да свикваш от сега.
7
0
Пламена M.
Пламена M.
12.12.2016 17:11
Може да сте най-добри приятелки, но сте отделни личности и е нормално всичко, което описваш. С годините всеки придобива най-различни интереси и е нормално да ви влекат различни компании. Един добър подход е, както тя защитава своята компания, така да правиш и ти, когато тя те напада. Не мисля, че я е срам от теб, но просто смята, че ще говориш за неща, които не са интересни за другата компания, което би било наистина неловко. Съобразявай се с нея, но само до момента, в който това не нарушава твоята свободна воля. Винаги пази и изразявай своето мнение, не позволявай на никого да се опитва да го променя.
8
0