Сънувах момче, което не познавам

Сънувах момче, което не познавам
Снимка: sanovnik.bg
Вчера сънувах много странен сън. Отивах на гости при баба ми. При слизането ми от колата, видях едно момче на улицата. Беше с къдрава кестенява коса и дълбоки зелени очи..

Той просто гледаше към мен и някак си, почувствах, че имам нужда да разбера кой е и защо ми направи толкова голямо впечатление от 2-3 секундно виждане с него.След като си отместих погледа се качих в къщата на баба ми.

След някакво време просто си спомням, че бях на покривчето на гаража, от който ясно се виждаше улицата. И в един момент това момче пак се появи. Каза ми здравей и ме покани на парти в неговата къща.

Разбира се аз отидох, но от тук започва странността на съня ми. Той ме качи в колата, с която влезнахме в къщата и с нея сякаш минавахме през всяка една стая от дома му, докато изведнъж колата му спря и стигнахме до стаята му.

Аз слезнах от колата му и седнах на стола при бюрото му, а той ми каза нещо и излезна от стаята. До колкото си спомням гледах стари негови снимки и после се събудих..

До сега съм сънувала много странни сънища, но този наистина ми направи впечатление и цял ден мисля за това.

Исках само да споделя и ако имате някакви идеи какво може да значи това, моля, споделете мнението си.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Денимира Ангелова
Ами май не значи нищо... не всички сънища имат значение... Просто шантав сън, или предсказания за човек, който ще срещнеш.
0
0
Sunny
Sunny
20.08.2012 21:35
на 01.10. 2010г. сънувах момче със черни коси и тъмни очи. този сън беше най смисленият и най ясният който съм сънувала до сега
0
0
BunniRabit
BunniRabit
19.08.2012 16:44
влюбена си
0
0
Ягода
Ягода
18.08.2012 16:01
Аз пък често сънувам един мой колега, лично не сме се запознавали, но учим е един ВУЗ. Новата уч. година наближава и все по-често взех да го сънувам. В сънищата ми се усмихва винаги, а в един сън с него, сънувах братовчедка ми като дете, тя ме хвана за ръката и ми каза точните думи ''виж как те гледа, той те харесва'', беше откачено. В последният ми сън бяхме влюбени.
Това, което не разбирам за сънищата е наистина ли се връзваме с конкретните лица в сънищата си-астралният свят или както му казваха, или са плод на нашето подсъзнание т.е ние ги създаваме и си създаваме сценариите. Извинявам се, ако съм объркала термините.
0
0
петя
петя
18.08.2012 12:55
Здравей.Твоя сън ми напомни за един мой преди години.Сънувах млада жена с боядисана сребърна дълга коса,жена която не познавам.Когато се събудих трябваше да тръгвам за училище.В рейса си мислех за нея и колко беше странен съня.Представи си изненадата ми,когато рейса спря и същата тази жена се качи.Направо не можех да повярвам.Същата жена,същата сребърна коса.Не знам какво точно означаваше съня,но аз си го обяснявам така.Всяка сутрин,точно по едно и също време хващах автобуса за училище.Може би и тя го е хващала за работа,но не съм я забелязвала или по точно съм я забелязала но с периферното си зрение.И може би подсъзнанието ми я е изтласкало в съня.Нищо повече не се случи,не съм се запознавала с нея,просто нищо.Моя съвет е да се оглеждаш повече и може и ти да видиш момчето от съня си.
0
0