Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах момче, което не познавам

Сънувах момче, което не познавам

Сънувах момче, което не познавам
Вчера сънувах много странен сън. Отивах на гости при баба ми. При слизането ми от колата, видях едно момче на улицата. Беше с къдрава кестенява коса и дълбоки зелени очи..

Той просто гледаше към мен и някак си, почувствах, че имам нужда да разбера кой е и защо ми направи толкова голямо впечатление от 2-3 секундно виждане с него.След като си отместих погледа се качих в къщата на баба ми.

След някакво време просто си спомням, че бях на покривчето на гаража, от който ясно се виждаше улицата. И в един момент това момче пак се появи. Каза ми здравей и ме покани на парти в неговата къща.

Разбира се аз отидох, но от тук започва странността на съня ми. Той ме качи в колата, с която влезнахме в къщата и с нея сякаш минавахме през всяка една стая от дома му, докато изведнъж колата му спря и стигнахме до стаята му.

Аз слезнах от колата му и седнах на стола при бюрото му, а той ми каза нещо и излезна от стаята. До колкото си спомням гледах стари негови снимки и после се събудих..

До сега съм сънувала много странни сънища, но този наистина ми направи впечатление и цял ден мисля за това.

Исках само да споделя и ако имате някакви идеи какво може да значи това, моля, споделете мнението си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Anasteija
Anasteija
16.08.2020 11:33
Няма как да се сънува напълно непознат човек.Мозъкът ни не може да създаде фигура на човек от самосебе си.Трябва да сме го видели някъде,дори и да не сме го забелязяли с нещо конкретно лицето му се запаметява в мозъка ни,и може да го видим в сън.Възможно е да сме го видели във филм или на картина.
1
0
Денимира Ангелова
Ами май не значи нищо... не всички сънища имат значение... Просто шантав сън, или предсказания за човек, който ще срещнеш.
2
0
Sunny
Sunny
20.08.2012 21:35
на 01.10. 2010г. сънувах момче със черни коси и тъмни очи. този сън беше най смисленият и най ясният който съм сънувала до сега
1
0
BunniRabit
BunniRabit
19.08.2012 16:44
влюбена си
0
0
Ягода
Ягода
18.08.2012 16:01
Аз пък често сънувам един мой колега, лично не сме се запознавали, но учим е един ВУЗ. Новата уч. година наближава и все по-често взех да го сънувам. В сънищата ми се усмихва винаги, а в един сън с него, сънувах братовчедка ми като дете, тя ме хвана за ръката и ми каза точните думи ''виж как те гледа, той те харесва'', беше откачено. В последният ми сън бяхме влюбени.
Това, което не разбирам за сънищата е наистина ли се връзваме с конкретните лица в сънищата си-астралният свят или както му казваха, или са плод на нашето подсъзнание т.е ние ги създаваме и си създаваме сценариите. Извинявам се, ако съм объркала термините.
1
0
петя
петя
18.08.2012 12:55
Здравей.Твоя сън ми напомни за един мой преди години.Сънувах млада жена с боядисана сребърна дълга коса,жена която не познавам.Когато се събудих трябваше да тръгвам за училище.В рейса си мислех за нея и колко беше странен съня.Представи си изненадата ми,когато рейса спря и същата тази жена се качи.Направо не можех да повярвам.Същата жена,същата сребърна коса.Не знам какво точно означаваше съня,но аз си го обяснявам така.Всяка сутрин,точно по едно и също време хващах автобуса за училище.Може би и тя го е хващала за работа,но не съм я забелязвала или по точно съм я забелязала но с периферното си зрение.И може би подсъзнанието ми я е изтласкало в съня.Нищо повече не се случи,не съм се запознавала с нея,просто нищо.Моя съвет е да се оглеждаш повече и може и ти да видиш момчето от съня си.
0
0