Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Разкажете за най-мистериозните ви и плашещи преживявания

Разкажете за най-мистериозните ви и плашещи преживявания

Разкажете за най-мистериозните ви  и плашещи преживявания
Здравейте. От скоро пиша в този сайт и се учудих колко много хора имат странни изживявания и способности. Стана ми интересно и започнах да разглеждам и да търся такива истории.

Ако някога сте имали преживявания,които не могат да си обяснят логично, които ви преследват, натрапват ви се, които са се превърнали в дарба, споделете, ще ми бъде много интересно да ги прочета.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Милко
Милко
08.08.2012 07:24
Всяка вечер виждам духът на моят котарак. Не виждам духове и разни такива само неговият а той е безобиден. Доста съм учудена че преди цели 7 години умрия. Сега само неговият дух виждам сред останалите, съседските котки. Никога не го виждам през деня. Започвам да го виждам вечер (09:00) най-вече.Не искам да се отърва от него. Сеансът не ми помогна.
0
0
ива 34
ива 34
07.08.2012 22:09
Беше късно вечер но не много тъмно.Бяхме много приятели.Разказвахме страшни истории по деиствителен случей.Изведнъш се размяукаха котки и пред нас минаха две черни котки по-малките се развикаха.С една от приятелките живеем в един блок и се прибираме заедно видяхме една от черните котки пред входа ми аз започнах да пищя котката избяга беще ужастно.
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
20.07.2012 21:40
уф! Нали този сайт е за това, да се споделят шантави истории! Какъв е смисълът да питаш за такива истории, огледай се и ще видиш навсякъде странни способности и сили! Защо се хабите да пишете, по-добре кажи нещо шантаво, за да ти пишем и помогнем! Ама, че сте и вие!!
0
0
maya
maya
18.07.2012 00:43
Сънувала съм какво ли не. Такива неща, които са като цели приказки, което бе и цел да напиша една книга със сънищата които бяха най-магически и силно останали в спомените ми. Те толкова много си приличаха, че беше лесно едновременно да опиша градове, места и как изглеждаха героите ми(които присъстваха в сънищата ми, но никога не съм виждала на реалност). От почти седем години сънувам за момче, което не познавам и както аз се променям в живота, така и той в сънищата ми.
Казаха ми вече няколко човека, че съм имала способности със сънищата ми на които трябвало да обръщам голямо внимание. Те често са били врати към света на мъртвите и миналото, а имало дори такива които можели да виждат бъдещето.
Да си призная, предпочитам да сънувам този сорт сънища които имам отколкото уж по-нормалните някои като например червеи които излязоха от пъпа ми и той стана една огромна дупка, а след като се събудих цял дем ме боля пъпа или полазване на много (даже не знам дали бяха мухи защото бяха ужасно големи), може да ви се стори смешно но на мястото където ме беше ужапало сутринта беше зачервено и подпухнало.

Има неща които не могат да се обяснят като например сънищата. Аз не знам дали те са отворени врати които нашето под съзнание решават кога да ги отворят и затворят, но определено ние не сме единствените нито тук в този сите или на земята, а някои неща е по-добре да останат не разкрити.

Ако мога да те посъветвам Екар, не ходи на лекари, а отиди да ти излеят куршум. Стреса от нещо и психиката на човека понякога е по-лоша болест и от най-тежката в днешно време. Може пък той да ти помогне повече от който и да е лекар. Дано той поне да ти помогне да преживееш този твой сън.
0
0
mariyana
mariyana
16.07.2012 23:26
здравейте и аз съм нова в този сайт в последно време и на мен се случват странни нещта,Споделете вашите истории!
0
0
Екар Долан
Екар Долан
15.07.2012 23:46
Здравей! Ще разкажа историята накратко: бях на 14, когато демон или нещо зло разкъса душата ми. Изпари сърцето ми.Много беше болезнено, все едно в теб гори огън! Изгаря те много силно! От тогава съм с единия крак в гроба дето се казва, стресът беше ужасно голям! Лекарите ми правят изследвания и всичко е наред, ходих в Швейцария и там ми казаха същото! Здрав съм, но споменът те къса на две!
0
0
Безименна
Безименна
14.07.2012 21:13
Здравей, аз също съм нова. Много ме заинтругаваха темите, които чета в този сайт.
0
0