Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Мистериозни събития

Мистериозни събития

Мистериозни събития
Здравейте, аз съм момиче на 20 год. Преди 3 год. започнах да имам много странни сънища. Понякога това, което сънувам се сбъдва буквално, понякога символично.

Случва се да сънувам някаква история, която не мога да си обясня, нямаща нищо общо с мен и след време откривам, че има такъв филм-сънувала съм филма, преди да подозирам, че съществува.

Понеже не мога да запомня всичките си сънища си ги записвам.Мога много да пиша за сънищата ми ,но ще ги обясня по-общо-имах чувството, че летя из стаята с голяма скорост.

Понякога виждах себе си от страни или гледах образа си в огледало, имах силно сърцебиене и световъртеж, след събуждане, исках да се събудя, но не можех, челюстта ми се схващаше, изпитвах страх, ужас, сънищата бяха като реалност.

Това,което много ме уплаши се случи, след като сънувах тревожен сън, който се сбъдна 1:1. Събудих се и лежах с лице към стената със затворени очи и не спях,чух как малко дете говори зад мен и започна да пищи,да плаче.

Стреснах се-в стаята бях сама, но не можех да помръдна. Звука стана по-силен и висок и приличаше повече на свистене. Усетих как това се забива в главата ми, не беше дете, а го усещах като въртяща се черна фуния(като много малко торнадо)която пищеше все по-силно.

Когато буквално се заби в главата ми, звука спря. След това усещах силно главоболие цял ден, а живота ми се преобърна на 180 гр. Тогава мислех, че съм заспала и съм сънувала, но след като ми се случи нещо подобно втори път, разбрах, че не съм сънувала.

Второто такова 'нещо' го преживях след 2 год. Бях у приятеля ми и когато с легнахме,сънувах много странен сън. Сънувах, че съм гола и танцувам пред спалнята, но с него, но после виждам, че това е момиче. Тя също е гола и изглежда точно като мен-близначки сме.

Но най-страшното беше, че сме сиамски близначки, от кръста на долу сме съединени-беше много страшно и зловещо спокойно. След като се събудих, изпитвах силен страх и не можех да заспя.

Започнах да чувам силно драскане по килима до леглото. Мислих си,че ми се причува и се опитах да заспя и да го игнорирам, но то продължаваше! Събудих приятеля ми,но той нищо не чу, аз аз продължавах да се мъча да не слушам.

Сигурно съм стояла така 1-2 часа и ме беше страх да помръдна. Но после ми писна и събрах смелост да пусна лампата-до леглото нямаше нищо. След това постоях малко,поуспокоих се и не помня кога съм заспала.

Също в този период понякога през деня ми се схващаше дясната ръка, дясната част на лицето, езика, устните, беше ми замаяно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
непозната
непозната
19.12.2015 00:07
Момиче, не мога да ви дам друг съвет, освен да се обърнете към Църквата. Идете неделен ден на Литургия. Посъветвайте се със свещеник, добре е да вземете и Причастие. Причината НЕ Е приятеля ви. Няма нищо общо с него. Тук проблема идва като че ли от астрала ви, но може да има нещо свързано с предишни превъплъщения.
Обяснете на свещеник, но такъв, който е завършил Духовната академия, или поне Богословие. Може и от манастир някой.
По време на Литургия Създателя ви ВИЖДА, а проблема ви е свързан главно със сънищата. Никой тук на Земята не може нито да ви разбере, така както ви е необходимо, нито да ви помогне. Свещеника също ще се помоли (вие го помолете за това) да ви освободят от тези проблеми. Но ВЯРВАЙТЕ, влезте в Храма с вяра и се молете за това, което ви смущава. Напълно ви разбирам. Има и по-тежки случаи, но и това, съня да не ви е нормален, и да ви причинява кошмари, също не е приятно.
Огромна загуба за всички нас е откъсването от Църквата. Проблемите на хората там се решават, а и без да влизат там, пак много от проблемите им там се решават, без те да знаят.
Успех.
0
0
Никол
Никол
14.07.2012 11:35
може би това е само подсъзнателно а колкото до сънищата по някога и моите се сбъдват дори и най лошите ми кошмари опитай се да забравиш всичко да се отпуснеш и да се насладиш на живота ако постоянно си разтревожена и мислиш само за лошите неща в живота си няма да живееш пълноценно мисли по позитивно всяка вечер преди да заспиш се опитай да си спомниш хубавите нещо които ти са се случили през деня
0
0
hii
hii
06.07.2012 17:44
Здравей! Аз мисля, че усещането за скованост, главоболието и замайването както и силния звук (бученето ) в главата се дължат на това, че когато астралното ти тяло по време на съня се намира в ниво с по-големи вибрации,но след сънуване се завръша отново във физическото ти тяло и не се а адаптирало така да се каже. Има точно определен термин за това, но не се сещам в момента. Прочети книгата на Силвия Браун за сънищата. Там е описано подрабно тава, което си преживяла.
Освен това е възможно в теб да се отварят нови сетивни и психични способности, които са така естествени за всеки от нас, но просто не всеки е достигнал до нивото (интелектуално и най-вече духовно) когато те да се проявят в ежедневието.Чуването на тези "драскащи" звуци се дължи точно на това. Все още са ти небалансирани психичните сили и затова се получава така. Може да ти звучи странно и "хаху", но в това няма нищо страшно. Дори е много хубаво, че си започнала да проявяваш такива сетивни способности. Да, в началото е странно и плашещо, но няма от какво да се страхуваш.С времето нещата и енергиите в теб ще се балансират и страничните ефекти като странните шумове ще отпаднат. Ако желаеш можеш да се посъветваш с някой специалист в тази област или с някой твой близък или познат със свръхсетивни способности.
Аз ти пожелавам всичко добро, няма от какво да се страхуваш!
0
0
Натали
Натали
06.07.2012 16:52
Благодаря за съветите,но не съм сигурна,че приятелят ми има нещо общо. Защото тези неща с мен започнаха много преди да се запознаем с него. Не знам дали това е от значение,но и двамата сме една зодия-скорпиони, фамилиите са ни еднакви и се запознахме доста случайно.
0
0
Екар Долан
Екар Долан
06.07.2012 15:25
Здравей, първо искам да се успокоиш! И аз си помислих за сънна парализа, но другите компоненти от това, което ти се случва я отричат напълно. Става дума за друго: има хора с дарби, които дори не знаят, че ги притежават. Възможно е твоят приятел да има дарба, с която да изпива твоята енергия неволно. Ще те посъветвам да не се виждате 5 дни, да не си контактувате, но само 5 дни. Купи си или намери от някъде аметист, постави го в солена вода за една нощ, леко подсолена. На сутринта изпий водата. Дишай дълбоко 10 пъти. Спи с аметиста под възглавницата и ще видиш, че ще възстановиш своята аура. Ако приятелят ти ти точи от аурата, му дай аметиста след тия 5 дни и той да спи с него и се съберете отново. Ако това не помогне може би причината е в теб, може ти да имаш някакви екстраординарни способности, които да са те довели дотук. Вземи си контрастен душ- топло, студено, топло студено, топло студено. Ще се почувстваш по-добре!
0
0
panda
panda
06.07.2012 02:53
здравей миличка,
много страшни неща сьнуваш-може да е форма на сънна парализа, това за драскането до леглото незнам как да го обясня.Обаче това "през деня ми се схващаше дясната ръка, дясната част на лицето, езика, устните, беше ми замаяно" не е добре, трябва да отидеш на лекар ако пак се случи, недей да чакаш. Понякога мозьчни заболявания се проявяват чрез зрителни, слухови измами, не да те плаша, но най-добре със специалист говори, пък после мисли за паранормални обяснения.
0
0