Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дали е знак за общо бъдеще

Дали е знак за общо бъдеще

Дали е знак за общо бъдеще
Здравейте! Видях, че някои са имали почти еднакви сънища и са разказали какво им се e случило след време. Та реших и аз да разкажа моя сън и се надявам някой да знае какво предвещава.

Сънувах, че съм с моето гадже и до нас седеше една непозната, която говореше лошо за мен и него, как ли не ни насъскваше, за да се разделим.

Но ние с него се спогледнахме, усмихнахме се, хванахме се за ръце и погледнахме напред, където се видяхме само светлина, пътят не можеше да се види от тази слънчева светлина.

Надявам се някой да ми сподели своето мнение. :blush:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Morena
Morena
15.07.2012 16:51
Извинявам се, че пиша тук, мислех да пусна отделна тема, но се зачетох в поста на Глория и реших да попитам тук.
Снощи сънувах как аз и братовчедка ми разглеждаме голям магазин. Странното в съня беше, че братовчедка ми беше дете, може би на 5-6 години, а сега е на 18 г. Докато разглеждахме магазина тогава видяхме мой преподавател от университета, значи само да кажа, че той не е възрастен чичко, с 5-6 години по-голям е от мен. Братовчедка ми ми каза, че ме харесва, каза ми ''виж как те гледа, та той те харесва'', повтори го поне 4-5 пъти през целия сън. Започнах да мисля, че братовчедка ми все пак май ми казва истината. Аз го погледнах няколко пъти той всеки път ми се усмихваше и се опитваше да ме заговори, но аз бях притеснена и развълнувана и не можах да кажа нищо. Мисля, че успях да кажа някаква простотия на която той се засмя. После се събудих. Това е..
0
0
Smiling girl
Smiling girl
14.07.2012 12:58
Да се надяваме.. еми пиши ми ЛС.. да,доста запалена сам :Д
0
0
Глория
Глория
14.07.2012 09:40
Аз знам , че ако един сън е съпроводен с чувство (както в случая в твоя сън си имала чувството, че никога няма да се разделите) , това чувство е реално, смисъл, че така ще се случи . :) Е, дано . Успех, отново. :)Ако искаш остави скайп да си поговорим малко за сънища, виждам, че и ти се интересуваш, а и аз съм много запалена :D
0
0
Smiling girl
Smiling girl
13.07.2012 23:50
Еми може,то тва го сънувах преди 2 месеца някъде,но тогава защо почуствах в съня че всякаш никога няма да се разделяме..не мога да го обясня точно това чуство,чуство като вечност....
0
0
Андалусия
Андалусия
13.07.2012 18:54
Съжалявам, но според мен този сън няма нищо общо с бъдещето. Най-вероятно става въпрос за моментната ти гледна точка относно връзката ти. На подсъзнателно ниво изпитваш страх от евентуални кавги или възможна раздяла, светлината символизира по-скоро твоето желание за хармония, щастие и безгранично разбирателство с този човек ;)
0
0
Smiling girl
Smiling girl
13.07.2012 12:44
Дано наистина е така,благодаря ти мила !! ^ ^
0
0
Глория
Глория
13.07.2012 11:19
Да, това според мен означава, че никой и нищо няма да може да ви раздели и ще сте много щастливи ! :) Успех и много щастие, миличка :)
0
0