Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Възможно ли е да те обладае Дявола

Възможно ли е да те обладае Дявола

Възможно ли е да те обладае Дявола
Здравейте. Ще ви споделя един проблем свързан с един от моите страхове.

Преди няколко дена или седмици ходих на гости в една моя приятелка. Нямахме какво да правим и решихме да гледаме някой страшен филм. Започнахме да гледаме най-различни трейлъри на филми и попаднахме на нещо фрапиращо - екзорсизъм.

Пуснахме едно клипче, което не беше трейлър на филм, нито филм. Беше ритуал как се извършва екзорсизмът. Много се наплашихме, особено аз, спряхме го по средата и не го изгледахме цялото.

Тъй като много дълго време си спомнях тези ужасяващи кадри и звуци, реших да попитам някои хора дали всичко това е истина, а те разбира се ми казваха, че това са глупости. Реших да проверя сама и написах в интернет "Екзорсизъм". Излезе ми едно клипче на National Geografic с въпрос - "Истина ли е?"

Пуснах да го гледам, а още повече се наплаших, така и не разбрах това истина ли или измишльотина.

По принцип съм страхливо момиче (на 14 години съм). Вечер трудно заспивам, особено ако съм сама в стая. Понякога си мисля дали имам психични отклонения или някаква фобия. Мисля си дали ми трябва психолог или леене на куршум...

Дайте ми някакъв съвет, каква крачка да предприема? Кажете ми екзорсизмът истина ли е или не?? Истина ли е, че е възможно да те обладае дявола, демон или дух? Вселява ли се в хората и говори ли чрез тях?

Не искам никого да наплаша.

Ще съм ви изключително благодарна, ако напишете някой коментар за съвет или поне ми кажете това наистина ли съществува.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Денимира Ангелова
Моят съвет е да не приемаш съвети.
0
0
Nataliya
Nataliya
17.08.2012 16:13
Ами аз съм гледала един документален филм буквално преведен''дяволът вътре''където момичето отива до Рим, за да се види с майка си , която е в лудница от много време. И в последствие разбират че тя не е луда, а обладана от демон.И да, според мен обсебванията от демони съществуват, защото съм чела много по темата, и е установено че с всяка година екзорсистите се увеличават, заради броя на обсебените. И не, не мисля че това са луди хора,защото едина луда,неграмотна италянка според мен не може просто така да проговори руски , и да ругае ексорсистърт на руски защото е руснак.
3
0
Макс
Макс
22.07.2012 22:28
Аз изкам само да ти кажа ако вяржаш в Бога никои няма да те докосне отиди на царква помоли се и да знаеш Бог прави чудеса
2
0
jana
jana
16.07.2012 16:08
Щом такива неща те стресират, просто не гледай такива филми, не чети такива книги, изобщо не се интересувай от такава тематика.
1
0
Silviya
Silviya
16.07.2012 15:22
Здравей,
според мен дяволите сме си самите ние,хората,както и ангели,така че не слушай глупости,а щом не ти понасят такива филми,просто не ги гледай,живей си живота ,и без това е труден,та да си го затрудняваш сама още повече ;)
Успех !
0
0
люси
люси
15.07.2012 22:36
здравей аз мога да ти помогна.по този въпрос ти казвам едно много за теб потресаващо нещо.да те са истина демони духове и всичко.ако щеш едно от тях е и самодивата.ако видиш черна сянка това е демон.а ако мръднеш и си мъртъв.има начини за изгонвани на демон от тяло.обладаването се познава много бързо.все едно си в гореща сауна или да се каже ада.
0
0
Андалусия
Андалусия
04.07.2012 01:47
Съветът ми е да спреш да мислиш за глупости! Нямаше нужда да пишеш годините си, повечето на твоята възраст мислят същите неща и си внушават какво ли не...
0
0