Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах момчето, с което се запознах на скоро

Сънувах момчето, с което се запознах на скоро

Сънувах момчето, с което се запознах на скоро
Та значи преди месец се запознах с едно момче. Той беше дошъл на нашата улица с общи приятели и те ме запознаха с него. Та разменихме си скайповете и т.н.

И след една седмица сънувам, че го отвеждат едни мъже с една кола. Баща му се беше притеснил както и аз. Попитах ги какво става, но не ми отговори. И така след няколко дена отивам и виждам, че са го затворили в някаква голяма сграда.

И се събудих...чудих се какво означава това, но не успях.

Вчера отново бях навън и видях въпросното момче с неговите приятели. Седнаха близо до нас. Бяха с колелетата си. И след 10 минути мина полицейска кола. И нямаше и минута и те се разбързаха. Попитах ги какво става, ама не ми отговориха.

И след час и половина се върнаха разтревожени започнаха леко да треперят и започнаха да говорят, че са се измъкнали, но дано другото момче да не ги издаде. Отново ги попитах какво става. Казаха ми само, че са направили някаква глупост.

Стана време да се прибирам и свързах всичко с полицията и др.

Та въпросът ми е какво става защото често сънувам неща, които се сбъдват или ми предсказват нещо ?
Много съм притеснена!
Моля помогнете! :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ВАЛЕРИ КАДИКЯНОВ
ВАЛЕРИ КАДИКЯНОВ
28.06.2012 18:14
МИла казвам се ВАлери Валентинов Кадикянов- само ще ти кажа, че със сигурност не го може всеки- аз също съм сънувал преди време подобни неща- но не го осъзнавам по рано а в секундата, когато се случи събитието. Това ми е проблема- че вече тогава е късно Явно има начин с времето да се доразвие и разбере как да засичаш тревогата поне малко преди да се случи. още едно минусче е че очвечеството все още не е толкова развито в тази област в науката и информацията е оскъдна или измама. За това вярвай само на себе си и инстинктите си и ако имаш предчувствия за някого - моят съвет е да му кажеш какво чувстваш. И се успокой. :)
0
0
Виктор
Виктор
28.06.2012 16:29
Да подобни неща ми се случват,но понеже съм здрав,стабилен и умен човек знам как да реагирам,когато и както трябва.
Съветвам те да направиш същото.Пробвай се да доразвиеш ситуацията наум...какво би станало,защо го търси полицията,лош ли е добър? и така...
Доста е уместно да се каже тъй, като не съм на твое място,но все пак пробвай.
Ако те е страх прекалено стой у вас и яж храна :)
0
0
Бай Мангал
Бай Мангал
28.06.2012 09:16
Ь зъ мълко метъл мое и да кажи нещо ма иска 1 кело много
0
0