Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Един много странен сън с люти чушки

Един много странен сън с люти чушки

Един много странен сън с люти чушки
Сънувах, че съм бременна и с нетърпение си очаквам бебчетата, за които някак знам, че са четири. За секунди раждам, едва ли не изваждам от себе си първото.Поглеждам си бебето - то е люта чушка, зелена, доста голяма.

Все едно избщо не знам, че е чушка и си го повивам и му гукам. После раждам още две бебета, второто по-малко от първото и третото по-малко от второто. И те са люти чушки и се обаждам на приятеля ми, да му кажа, че е станал татко.

Повивам всичките в бели одеалца и ги слагам на ръба на легло с червена покривка. Знам, че оставам с още едно бебе в мен и решавам да изляза навън. Някак си се озовавам пред един щанд с книги, взимам си една, която беше като енциклопедия, но на някакъв арабски език и си тръгвам към вкъщи.

Някакъв човек започва да върви след мен и да ми казва как това не е книга за мен и да ми разказва разни неща, които не чух. Прибирам се и гледам как някакви странни хора, които в съня си мисля за родителите ми стоят до бебетата заедно с моя приятел и ми казват това не са бебета.

Аз казвам ама как така, имам още едно. Раждам последното и то е на варено яйце. В този момент осъзнавам, че това не са бебета и започвам да плача и прегръщам приятеля си и да го питам какво ми има, защо не съм видяла, че не са бебета и защо не са бебета..

Изведнъж всичките чушки започват да се развалят е най-малката и да пооранжавяват. А яйцето става цялото на петна. И после ме събудиха.

Някой да има идея какво значи всичко това ? Моля, помогнете.:cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Something
Something
19.06.2012 22:41
Според мен в последно време си пренатоварена и изморена. Сънят ти е доста объркващ и неясен. В последно време как си? В смисъл имаш ли някакви проблеми и забързано ли ти ежедневието?! Помисли си над това :)
0
0
ивана
ивана
18.06.2012 17:35
забрави съня
0
0