Сънувах дядо си

Сънувах дядо си
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте! Тази нощ сънувах починалия си дядо. Той беше на края на нещо като тунел, който излъчваше бяла светлина. Той дойде, седна до мен и ми каза, че няма да ме приемат да уча маркетинг тази година, а следващата.

Каза ми, че ако искам да ме приемат сега, трябва да се откажа от нещо друго, защото не е можело да имам всичко. След това каза следното: "Животът е кратък, не си го пропилявай." После изчезна и не можах да го попитам какво точно иска да ми каже с тези си думи.

Дядо ми почина преди 5 години много млад - на 50 год.
Не разбрах какво искаше да ми каже с това, че ако искам да уча маркетинг, трябва да се откажа от нещо. Аз живея сама в мой собствен апартамент от 3 год. насам.

Работя като бавачка на едно дете. От там вземам пари, всичко си правя сама, не искам помощ от родителите ми. Нямам кола, но събирам пари.

Единственото, което от скоро имам, е гадже, с което излизаме, но аз поне нямам големи планове с него, тъй като повече залагам на работата и лекциите си. А и не си пропилявам живота, самостоятелна съм, имам си свой живот и се боря да получа хубава работа.

Какво според вас е искал да ми каже дядо ми ? Да не е някакво предупреждение? Моля за коментари!

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати