Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Историите на Митрофанов за свръхестественото

Историите на Митрофанов за свръхестественото

Историите на Митрофанов за свръхестественото
Здравейте. Казвам се Илиян Митрофанов и съм 15 в момента. Реших, че мога да си споделя приживяванията с паранормални явления като ви разкажа сблъсъка си с тях не един или два пъти.

Най най първия ми път когато се сблъсъх с тези сили беше когато бяхме с татко ми на Бургас, когато бях може би на 13 - 12 години, не съм сигурен. Имаше опашка от камиони, които трябваше да разтоварват там тяхните работи, не съм запознат точно с тези критерии и на третия ден сутринта от четиритях като се събудих от сън видях някаква точка в небето.

Не бях сигурен какво беше, но когато си легнах вечерта същия ден вечерта си слушах радио Вероника и не знам за какво погледнах през прозореца на камиона и видях обло НЛО, както е по филмите за неиндефитицирани обекти.

Имаше огромен фенер, който от пред светеше навсякъде. Татко ми каза, че това не е това, което си мислех и ми каза, че е било зад гранична полиция, но задграничната полиция управлява ли такива устройства?

Когато се върнахме, сега когато съм на 14 години ми се случиха много паранормални явления, не бих ви лъгал защото съм честен човек и ако искам да си споделя приживяванията, ще го направя и не бих лъгал, както казва народа на лъжата краката са къси.

И така, втората ми среща с паранормалното беше когато един път ходих до тоалетната. Преди да отида в тоалетната погледнах към небето за да се насладя на небето и тогава когато ми се случи тогава беше залязло слънцето и още не беше станало тъмно и в небето изведнъж се появи нещо като кръгла светлина, но не беше звезда и си помислих, че е самолет.

Но светлината беше твърде ярка и беше надалеко за да е самолет защото самолетите не мигат и не бяха се появили още звездите когато го видях и гледам започва да избледнява, появява се на друго място на небето и си викам: НЛО, бързо като светкавица отивам да си взема джиесема си да го заснема.

Но когато се връщам да го заснема го няма, но ден преди да видя този обект имах много странно преживяване. Вечерта видях на стената на леглото ми кръгла светлина, нормално ярка и си сложих ръката си върху тази светлина, няма сянка. Не знам защо поглеждам към прозореца на дясно и когато се обръщам тази светлина все едно се стича като вода.

Но след като тя се стече надолу остана така, пипам пак с ръка да видя има ли сянка, има. След малко поглеждам нагоре към стената, пак се обръщам да видя дали е там, но е изчезнала.

Един път докато гледах за натионал географик за духовете документален филм след като изгледах филма, ама той никак не беше страшен и после като спрях компа и отидох в остъклението усещах, че веднага трябва да се махна от там, не осещах, че трябва да се махна от къщата защото имах такова чувство, че някоя невидима сила за хора като мен ме следи.

Един човек ми беше казал, че това е от последствията от филма защото ние малките деца дори и аз особено аз си въобразявам и че просто сме развълнувани и затова така ни се струва, но аз мисля, че не е така, може да не вярвате, но преди да видя този обект, за който ви разказах, че съм го видял до тоалетната си правих разни снимки.

Слагах някакви светлини, обработвах ги на фотошоп, но след онзи път откакто видях този обект не ми е до подигравки, особено един път съм седнах на една пейка до едни люлки. Малко се люлеех, имах нужда да си припомна годините като бях малък как се люлях на моята люлка и така изведнъж в небето виждам някакъв обект, който се движи бавно и си викам: НЛО и аз съм си оставил джиесема на пейката и не се сещам, че е там, отивам до дома да си взема джиесема и се сещам, че е на пейката.

Отивам да си го взема и когато си го взимам и искам да го заснема обекта изчезва и много интересно онзи път когато го видях от камиона нямах джиесем, след като имам джиесем, с който мога да го заснема, той все изчезва докато не гледам към обекта много интересно!?!?

А пък един път докато излизам от моят дом за да отивам на даскало, виждам един мой приятел, обръщам се да видя на дясно кой идва и когато се обръщам него го няма, а това се случва за секунди.

Една неделя докато си взех камара дрехи да се облека знам, че имам един чифт чорапи и когато гледам към дрехите и си обувам единия чифт чорапи, поглеждам малко понататък към камарата дрехи и гледам втори чифт чорапи, от къде са се появили ?

А пък днес на 15 септември докато бях в автобуса ми се случи нещо странно, докато автобуса си пътуваше и аз гледах Луната беше леко светла, но се забелязваше. Минахме покрай големи храсти, дървета и когато минахме храстите си мислех, че още ще там Луната, но когато минахме храстите, дърветата Луната я нямаше.

Няма, сякаш се беше забила в храста, нямаше я, невероятно, само на 14 години съм и вижте колко много паранормални неща стават. Пък един ден на зимния месец октомври не съм сигурен коя седмица, може би по средата или накрая на месеца, една вечер докато вземах нали халатите, принадлежностите за къпене както си вървя на ъгъла на стълбите чувам особен звук, а със него видях някаква оранжева светлина, сякаш изгаря крушка.

Но нямаше как да има изгоряла крушка защото само уличната крушка светеше и ако наистина беше изгоряла, щях да забележа и да не чуя този звук близо до мен, а щях да го чуя от лявата страна на ухото си.

А пък днес 12 месец 12 декември 2011 ми се случи нещо много странно. Значи както съм си сложил слушалките и не си слушам никаква музика и човека, който излезе от стаята, който е отговорен за библиотеката и там нямаше никой другиго и има много компютри около 4 и изведнъж чувам някакъв шум, ама стаята не е чак толкова малка, но е малка.

След малко чувам пак някакъв особен шум и няма как да е от печката, която просто си гори, дори когато чух тези два особени шумове, видях печката за да видя да ли се е преместило дървото или нещо подобно не беше се преместило.

Погледнах на около да видя да ли от компютрите всички бяха изключени и няма как да е от моя компютър защото шумовете ги чух отзад зад гърба ми и така.

Пък вечерта на 5 януари 2012 ми се случи нещо донякъде необяснимо. Значи аз още не бях заспал и по едно време чувам някакъв глас, но отдолу, под леглото ми има мъза и точно от там чух тези гласове, шептяха тихо, много добре ги чух и съм забелязал, че нещата тези паранормалните повечето от тях ми се случват в къщи или близо до дома ни.

Така станах на петнайсет години, но ми се случи нещо, което доказва съществуването на духове. Така, така аз имам програма, която се нарича Xparanormal Detector детектор за засичане на души и духове. Една вечер нали аз бях вътре у дома и съм включил тази програма и изведнъж чувам едни кучета, които лаят до нас, само след половин секунда програмата регистрира дух, който е близо до нашата къща.

Свършва процеса на засичане и кучетата спират да лаят, съществуват, ако не вярвате не вярвайте, но тук съм описал неща, в които повечето хора не вярват, а между другото за тези хора, които не знаят кучетата и други животни имат силно развито чувство за усет на такива работи призраци, опасности и така подобно.

Вторият ми случай на паранормална активност сега когато съм на 15 днес точно по това време 17 и нещо татко ми казва да проверя колко е часа и виждам двете стрелки, че са на едно и също място, но са надолу близо до пет и двете стрелки и после когато баща ми вижда колко е часа за да бъде сигурен показваше 5:10.

Говоря стрелките на един обикновен часовник за толкова кратко време всеки знае, че стрелките не могат така бързо да се преместят освен, ако часовникът не е развален и знаете ли какво пак ми се случи един път.

Значи откакто умря един наш близък, той не почина в нашата къща, а съседната ,където имаме много близки роднини и откакто нали почина не ми върви като общо, а откакто нашето овчарско куче бе застреляно пак от нашите най- близки съседи от тогава в спалнята ми и къде ли не срещам демонични лица и започнаха да ми се случват големи беди.

Мисля, че някой полтъргайст ме следи, дори и в момента не знам какво е това нещо, но знам че не е тук за добро щом ме следва, трябва да се оттърва от това нещо, ако някой може да помогне, нека го направи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Филип Спасов
Филип Спасов
12.08.2014 18:24
къде са тез запетаи, сигорно някой полртъргайст ги е отвлякъл.
0
1
Mr-Perfect
Mr-Perfect
07.04.2013 15:27
Като не вярвате чупете си главата като не вярвате добре всеки си има вяра както и аз
0
0
Меги
Меги
17.06.2012 13:08
пиши ми лично на скайп мегит0_97 само че е на латиница .. а..онова о е нула ;д да знаеш... мога да отговоря на всичките ти въпроси :)
0
0
...
...
16.06.2012 14:34
Хората не могат да се примирят със своята незначителност, затова си измислят хиляди глупости за да се чувстват специални. Аз вярвам в такива неща, но нещата, които ти си описал някак си не ми изглеждат паранормални, а просто детска фантазия :)
0
0
ss
ss
14.06.2012 22:39
Доста се посмях на тези Радини неволи.Ей,явно мислиш,че не блестиш с нищо,затова си решил,че ще бъдеш нещо специално,ако виждаш"паранормални"явления.По-добре се учи,вместо да се самозалъгваш.Само си дай сметка колко несвързано и неграмотно пишеш.Не търси чудеса в небето-всеки един от нас е едно истинско чудо и нашата задача не е да откриваме тайните на вселената,а да се развиваме:)
0
1
Hipnotizator
Hipnotizator
13.06.2012 22:18
Здравей пич! Моля те да приемеш един съвет, ако искаш разбира се, да се чете това което си написал. Винаги го прави кратко, ясно и точно. И аз бях като теб преди.
0
0