Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Две необясними истории

Две необясними истории

Две необясними истории
В пубертета ми се случиха няколко странни неща, които са ми необясними и до днес, ако може някой да ми помогне.

Първата ми история. Помнех много числа, дати, също така знаех с кого ще се срещна. В смисъл знаех кой ще дойде да кажем след 5 минути в нас или на улицата ще го видя, даже имаше хора, които не исках да идват, не исках да ги виждам, но въпреки това те идваха и аз знаех, но някак нямах право да казвам на никого.

Също някак знаех какъв период ми предстои примерно (знаех след 2 месеца, че ми предстои нещо лошо). Но с течение на времето това чувство изчезна, аз просто не го исках, беше ужасно да знеш педварително за нещо.

Ако някои си мисли, че е хубаво да знаеш какво ще стане греши ужасно.

И след като изчезнаха тия предчувствия ми се случи още нещо странно. Една лятна сутрин към 4 часа се събуждам с ужасни болки в корема (отидох до тоалетна и разбрах, че ми е дошъл цикъла).

Оправих се и си легнах и изведнъж усетих как клепачите ми натежават и искат да се затворят (обаче знаех, че не трябва да ги затварям)след няколко минути борба със себе си накрая се предадох.

Затворих си очите и се опитах пак да ги отворя, не успявах, опитах се също да си мръдна ръка, крак, не можех да помръдна. В същия момент усетих как цялата ми душа стана една топка събрана в главата ми (виждах тунела със светлината, за който всички говорят).

Осъзнах, че щом немога да мръдна и виждам светлината, значи това е края. Топката се опитваше да излезе от тялото, но аз не и давах и само започнах да се моля и да викам, че има за какво да живея още, някак знаех, че имам мисия някаква, която не съм свършила.

Душата ми в топката стана раздразнителна и гневна, бях ядосана и сърдита, че не съм си довършила работат. И накрая незная какво стана, явно някой ме освободи от тия окови и се събудих.

И някакси си дадох сметка, че щом някои ме пусна, значи аз наистина имам мисия. Но все още смятам, че незнам каква е тя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
wlink
wlink
11.06.2012 12:34
Да приемеш поста ми за обида е твой избор.
Подразбираше се че който дава мисиите си знае работата.
Тоест няма как да не си била способна § имала качествата.
Но много са потенциали, а малко ще участват така че ти драснах да се окуражиш.

Към хипно се обърнах защото е всеизвестно, че писането с главни букви означава крещене
= обидно за всички останали.


И аз благодаря за разбирането >
0
0
didka
didka
11.06.2012 11:45
от Авторката
Извинете но аз тук реших да споделя моята история и исках да разбера дали и други хора са имали такива случай и дали знаят нещо повече.Не съм си публикувала личната история с цел внимание или някой да ме обижда или да пише някакви негативни неща от сорта на да аз ако бях на ясно щях ли да си напиша историята по този начин.
Моля ви коментирайте без да обиждате.Благодаря ви предварително
0
0
wlink
wlink
10.06.2012 07:55
Ей, Хипно,

ко крещиш тука?!
да се разбере че си мислиш че знаеш, но няма да напишеш!

Ако искаш лични пиши и директно без шум.

Издаде се че не си в час с материята, защото мисията и на почти всички които са запознати е очевидна лол.


Поста ти е напълно излишен по дефаулт.
0
0
Снежа
Снежа
10.06.2012 03:07
И на мен ми се случи нещо подобно на описаното във втория случай,само че аз не заспивах а се събудих от някакво чувство че някой ме е натиснал със всичка сила и се мъчи да изтегли душата ми.Бях тотално будна а не можех да си отворя очите,крещях от ужас а не излизаше и вопъл от устата ми,но това трая някъде към 4 или 5 секунди.След една година ми попадна някаква книга в която писателката обясняваше,че в много от случаите има хора които без да подозират са с много силна енергия и че било много опасно,защото без да подозираш можеш да създадеш в зависимост как си настроен най невероятни криатури с които няма да знаеш как да се справиш.Та тази писателка съветваше да се вземе светена вода и вечер преди лягане да поръсиш с нея пред вратата във формата на петолъчка с острия връх навън за да ги блокираш.Казвам това защото обясняваш,че си се чувствала гневно.Потърси адекватна литература и много работи ще ти се изяснят.Надявам се да съм ти помогнала поне малко.
0
0
Hipnotizator
Hipnotizator
09.06.2012 23:36
СЛЕДВА ОТГОВОРА, ЗАРАДИ КОЙТО Е ПУБЛИКУВАНА ПО-ГОРНИЯ ТЕКСТ И КОЙТО НЯКОИ ОЧАКВАТ, И ОТ КОЙТО ЩЕ ПУБЛИКУВАМ САМО ЕДНА ДЕСЕТА, ОСТАТЪКА ЩЕ ЗАПАЗЯ ЗА СЕБЕ СИ:)!
ИМАЙ ПРЕДВИД, ЧЕ ТЕЗИ СЪВЕТНИЦИ НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ ПОДОБНИ ОПИТНОСТИ. ДАЛИ СИ СТРАХЛИВКА, НЕ СА ТЕ, ДА ОПРЕДЕЛЯТ, ПРОСТО ЗАЩОТО ЖИВОТА СИ Е ТВОЙ! ЗА МИСИЯТА-САМО НА ЛИЧНА:)!
0
0
wlink
wlink
09.06.2012 20:29
Споко,
явно втория случай е било проверка дали си спомняш.
Че бройката е ограничена и трябва всички да са готови.

Иначе се чудя кво толко ви притесняват свръх способностите??!
Просто си иска по-голяма отговорност § смелост.
Обаче плюс всичките яки предимства.

Да си съсипеш възприятията заради какво??
Че знаеш предварително??

Явно заради това е била проверката ти защото за нещата които предстоят се искат мераклии § куражлии.
0
0