Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Историята на една раздвоена жена продължава

Историята на една раздвоена жена продължава

Историята на една раздвоена жена продължава
Здравейте на всички. Може би ви отекчавам с моята история, но тя продължава. И така, бях ви разказала за тайната ми връзка с един арабин. Ето какво се случи.

Споделих историята си в моя таен дневник, пазех го като очите си и на края той се изпари някак мистериозно.
Преди 2 дни моят мъж ми изпрати смс, в които пише: аз днес разбрах, че имаш връзка с арабин.

Като го прочетох, изтръпнах, кръвта ми се смрази и не можех да реагирам. Наистина не знаех как да отговоря на смс му, какво да напиша в своя защита, но му върнах на смс, написах му, че който му е казал не го уважава и че аз обичам само него.

След което той написа: никoй не ми е казал, ти сама се дъниш, намерих таен дневник в колета дето си пратила. Казах му, че не е мой, а на съквартирантката ми. Слава богу, че не съм споменавала имена, но мисля, че ми повярва, но не на 100 процента.

Не зная вече как да се пазя, хората казват, че и стените имат уши, вече се страхувам, че може би всичко ще излезе на яве, баш както си пише по книгите и моята мистериозна историе вече ще има своя край и няма да е мистериозна.

За сега това от мен. Благодаря, че четете и може би ще ми помогнете по един или друг начин. Благодаря.
:cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
rosi
rosi
14.05.2011 02:22
Изкарай докато можеш така, пък то каквото ще става, ще стане.
0
0
galina
galina
13.05.2011 01:48
Здравей Христина. Твоята история наистина ме трогна. Беше споменала, че мъжът ти ти е изневерил със сестра ти. Това миличка е голям удар под кръста. Не знам как може да си още с него. Според мен такова нещо не се повтаря. Няма какво да му мислиш, живей си живота с арабина, а в крайна сметка, ако не излезе нищо от тази връзка, животът си продължава. Горе главата, поне така бих постъпила аз. Доколкото децата, разбирам те напълно. Аз наскоро станах майка и знам какво е. Искаш най - доброто за детето си, но не мислиш ли, че в твоят случай децата ти ще страдат още повече. Поне така мисля аз. Пожелавам ти успех.

0
0
ves666
ves666
11.05.2011 23:22
Ще ти го върне на по-късен етап.
2
0