Виждам аури

Виждам аури
Здравейте. Аз много, ама наистина много искам да знам, дали има хора като мен. Та при мен всичко (буквално), всичко което сънувам се сбъдва. Няма нещо, което да не се е случило.

Плюс това, виждам аури (честно казано много съм се запалила по WICCA и аури) и не си въобразявам. Виждам хора по улицата, които никога преди не съм срещала и ги разпознавам.

Усещам, че не принадлежа, където съм в момента и знам, че съм различна. Доказвала съм на всички тези неща и винаги когато правя някакво заклинание с приятелки за зъбавление, защото няма какво да правим се сбъдва.

Миналата година по време на едно такова "заклинание" си пожелах да се запозная с настоящото си гадже, в 8 клас на 25.02. И наистина, даже бях забравила за това. На тази дата се запознах с приятеля си.

Моля ви кажете, че не съм луда и че не съм сама, защото вече много се плаша от самата себе си. Като сънувам нещо, се сбъдва на следващия ден.

Даже и да е нещо много лошо, пак се сбъдва, а ако на някой му се случва същото и знае как да предотврати лошите неща, да ми каже моля.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (27)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
31.08.2019 17:13
Здравей, не знам дали говориш сериозно или просто си използвала въображението ти за игра в сайта, но аз пиша книга и издирвам хора като теб и мен. Не си единствена ние сме децата на новата Ера имаме различни способности и ги засилваме и използваме по различен начин.Различна си, не си на мястото си, не си същата като всички около теб във всеки един град.Познато, затова трябва да намеря решение на това чувство, ако си наистина като мен имам желание да се запознаем и да говорим за много неща и това няма да е края.Ние всички трябва да сме заедно, а сме малко в България.Имам голям план и мечта за реализиране.Аз съм от Русе, но ще дойда на всяко кътче на което ми кажеш да дойда,ако ми се довериш, ако не е детска игра и лъжи и измами на мозъка ти в юношеска възраст.Ще те помоля да се свържеш с мен миличка.Млада съм, женско съм и не съм анонимен изнасилвач, ще се видим и на видео чат, ако искаш, за да не се страхуваш.Има и друг шанс, за който се сещам и той е, че 2016 година беше годината в която всички можеха да го правят така, че може и да не си като мен, но на мен не ми е само 2016 година, а още от дете.
0
0
Име
Име
21.03.2016 21:23
А що се отнася до индиговите деца - това са децата на поколенията от 80-те години - насам, с развито трето око и т.н. (при повечето хора третото око е закърняло). Аз също съм индигово дете, а и трябва да кажа, че вече има даже и по - еволюирали деца от нас! За тези, които не знаят - това са кристалните деца (от 2004 - насам), ако не се лъжа, така, че мили хора, не се мислете за нещо повече от другите, кристалните деца ще ни бият по всички параметри, включително и по физическа красота, но в края на краищата най - важно е какъв човек си отвътре!
0
0
Име
Име
21.03.2016 21:04
Успокой се, изобщо не си сама - малка егоцентричка, жадна за много внимание, но няма нищо лошо в това, не искам да те обидя! Познавам още 2-ма човека, които виждат аури, а и всеки може да се научи да ги вижда, нещо повече - един ден всички ще ги виждаме, никой не принадлежи на мястото, на което е в момента и всеки си има своята уникалност, не си по - различна от другите! А с тези заклинания - дори и да ги можеш, трябва много да внимаваш! Те са забранени! Има сили, които са много по - мощни и висши от теб и всеки си плаща съответната цена, за това, което е правил... Мога още много да ти говоря...
2
1
Анонимен
Анонимен
31.01.2019 10:35
не бъди толкова заядлив човек. нищо толкова лошо не е казала...
0
0
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 14:57
Ужас!!! В този сайт има само разглезени единайседгодишни, прекаляващи с дневната си доза Здрач. Просто не мога да повярвам, на тези глупости, защото аз за разлика от вас съм съвсем нормален човек.
0
5
Йоанна
Йоанна
11.04.2013 10:48
Не се притеснявай не си сама. Не прави заклинания и ритуали без да имаш много важна причина. всичко се връща като карма внимавай. :)
3
1
inxan
inxan
24.09.2012 18:43
много внимавайте с всичко ново като религии уика е едно от тях ... духовното развитие няма нищо общо с магиите...четете повече интересувайте се повече вижте какво пише за магиите в всички големи религии...
0
2
Индиго
Индиго
23.09.2012 16:25
Ако това всичко е истина значи си ''дете индиго''.Човек от шестата раса . Не си единствена има още много като теб .
0
1
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 14:59
Все повече придобивам представа колко всъщност ненормални сте всички тук!
0
0
didaka
didaka
17.09.2012 15:43
ти просто виждаш хора които си виждала в миналия си живот
0
1