Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Отново страшни сънища

Отново страшни сънища

Отново страшни сънища
Здравейте! Сигурно някои от вас са чели един мой сън, в който баба ми е починала. Сънувах го преди около половин година.

Тази нощ сънувах подобен сън, а най-странното е, че не съм си мислила за нищо лошо преди да си легна или през деня.

Сънувах, че баба ми е починала, но с нашите чакаме да дойде ковчегът, за да я погребем. Но баба ми оживява за малко. Аз започвам да плача и да изреждам всички неща, които сме правили докато е била жива. Моля я да не си отива.

В този момент идва ковчегът и баба ми започва да се сбогува с мен. Аз тъкмо започнах да и казвам да ме навестява в сънищата ми и се събудих.

Най-странното беше, че и в двата съня, и този, и в другия преди половин година, на родителите ми не им пукаше, а смятаха това за нещо съвсем нормално, сякаш им е задължение да я погребат и едва ли не да я забравят.

Само аз плачех и в двата съня. Също така и в двата съня се събуждам посред нощ и плача, защото всичко е толкова истинско, че просто няма накъде.

Ще кажа, че преди 3 год. и нещо почина едната ми баба и това беше удар за мен. Не знам дали има значение за тълкуването на съня ми, но оттогава много се страхувам на другата ми баба да не и се случи нещо лошо.

Може и затова да сънувам такива неща, но въпреки това, ако това е знак? Много ме е страх!

Ще спомена и, че като сънувах предния сън се събудих точно в 3:00, а този в 2:14. Казвам това, защото може да има значение за тълкуването.

Моля ви, разтълкувайте ми съня! Вече много се плаша.Много рядко сънувам кошмари, но винаги когато сънувам, те са свързани със смърт!

Очаквам коментари! Благодаря предварително!!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Кристиян
Кристиян
25.04.2012 18:21
Това което сънуваш са кошмари и те са породени от опасения и мисли които са ти в главата в будно състояние.
Има и друг вариант.Когато докато си будна мислиш само за неща,които заемат повече от времето за други мисли,и когато заспиш тогава ти остава време за останалите мисли и въпроси,които мозъка ти задава.А точно той ги превръща в сън.
Можеш да прочетеш повече в тази моя статия....:
0
0
Stefan Ivanov
Stefan Ivanov
22.04.2012 16:50
Пропуснах да сложа линк към книгата :D

0
0
Stefan Ivanov
Stefan Ivanov
22.04.2012 16:48
Моя съвет е да не се страхуваш че нещо може да се случи с баба ти , защото този сън не е знак , според мен . Той е резултат от страховете ти. Освен това , дори и да греша , не би могла да промениш нищо , ако то трябва да се случи.
Още нещо , смъртта не е толкова страшно нещо , за каквото го мислят повечето хора. Предлагам ти да прочетеш тази книга , за да разбереш какво имам в предвид.
Друг е въпроса дали си готова да повярваш на това . Научно доказано е и ако се интересуваш повече , и се замислиш , ще осъзнаеш , че всички религий до една уверяват че смъртта не е ''края'' , просто минаваме през фази и учим уроци.
Предолагам , че твоя урок е да не се страхуваш , защото няма от какво.
Малко се отплеснах от темата , но ..
0
0