Много откачен сън, моля някой да ми помогне

Много откачен сън, моля някой да ми помогне
Снимка: sanovnik.bg
Този сън ме измъчва цял ден. Ще съм много благодарна, ако някой ми помогне да го разбера. Беше изключително несвързан и объркан, но ето какво си спомням :

Бях буквално кожа и кости и кожата ми беше снежно бяла. Тичах по една улица с всички сили и нахълтах в един магазин, където с пълно гърло изкрещях, че искам нещо, с което да си избеля кожата (която беше чисто бяла). Вътре беше майка ми и ми подаде едно шишенце и ми каза, че то ще ми помогне.

След това бях у нас. Този път тялото ми си беше най-нормално, обаче си спомням, че гледах някакъв много странен черно-бял сериал на лаптопа си. Всеки епизод беше около 10 секунди и във всеки се случваше едно и също нещо - някакъв мъж, или по-скоро момче : кльощаво, много високо с дълга до кръста черна коса, облечено с къси панталони, раиран клин и шапка цилиндър, бягаше от едни полицаи, които нямаха глави. Това се случваше във всичките 20 епизода.

Изведнъж ми се обади братовчедка ми и ми каза, че трябва да го намерим. Спомена и името му, не си го спомням, но започваше с "Б". Вървяхме двете по една улица и крещяхме името му.

После бях в нещо като гора, сама. Там ме обви едно гигантско пипало на октопод и ме вкара в някаква огромна обувка. Там бях в нещо като детска стая, беше много шарена и вътре имаше едно легло, гардероб и огромно око на едната стена, което гледаше право в мен. Чух някакъв мъжки, гълбок, дрезгав глас, който ми каза "Не те разбирам".

След това бях в едно блато. Точно това блато съм го сънувала поне 6 пъти. Там пак чувах този глас, този път повтаряше името ми. Забелязах някаква къща и влязох в нея. Там беше момчето от сериала. Каза ми, че не трябва да съм с него. Държеше се с мен, сякаш цял живот ме е познавал. После си спомням, че бяхме двамата на едно легло и пушихме трева.

Накрая бях на плажа с братовчедка си и заливахме баба ми с легени, които пълнехме с морска вода. Водата беше тиха и спокойна. После някакви непознати момчета се блъснаха в мен и това беше...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Диана
Диана
04.05.2012 09:29
Този сън е предупреждение според мен.Трябва да внимаваш с кого се захващаш.
0
0
kamelia
kamelia
17.04.2012 20:02
незнам но маи сънят иска да ти каже нещо дано
да е за добро
0
0
biblq
biblq
17.04.2012 18:30


Интернет Богослуженията се излъчват тук директно всеки Четвъртък от 20ч. българско време.
Това е новият ни адрес в Юстрийм

0
0
Мария
Мария
17.04.2012 14:18
Не знам доколко това ще помогне на тези, които се опитват да разтълкуват съня ми, но разпознах момчето от сериала - Браян Уорнър (Мерилин Менсън по артистичен псевдоним) на младини обаче... Така, както го сънувах е изглеждал някъде през 1979 година.

Искрено благодаря на тези, които са добавили отзив, както и на тези, които предстоят да добавят!
0
0
жижи
жижи
17.04.2012 13:12
по лош път сте тръгнали, или сте сторили някому зло.Трябва да се поправите
0
0
Вероника
Вероника
17.04.2012 12:56
Според мен първата част от съня означава,че имате твърде високи изисквания към себе си,с които се самоизмъчвате.Външно сте "бяла",но чувствате,че нещо във вас не е достатъчно чисто и не знаете по какъв начин да "избелите" вътрешната си същност,затова опитвате външно да "избелите" още бялата си кожа.Майка ви е помогнала - т.е. лекарството за вътрешното изчистване и защита е майчината любов.
0
0
joro x
joro x
17.04.2012 07:37
Според мен този сън те предупреждава да внимаваш с какви приятели общуваш,защото наистина можеш да попаднеш в пипалата на октопод,и да ти причинят куп неприятности,не се доверявай на хора,които не познаваш добре.
0
0