Силата на положителното мислене

Силата на положителното мислене
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте! Реших да напиша тази история, за да покажа и докажа на Вас, читателите, силата на положителното мислене.

За мен самата беше трудно да напиша тези редове, защото от доста време съм негативна за всичко и може би част от несгодите ми идват точно заради песимизма ми. :x:

Прочетох за закона за привличането и реших да пробвам да бъда усмихната и по-оптимистично настроена. Днес когато станах се усмихнах и си пожелах да имам хубав ден, какъвто рядко имам по принцип.И стана.

Целият ден се забавлявах и всичко ми беше наред. Определено мисля, че този закон действа, но само ако повярваш и наистина го искаш.

Когато четох за закона, си водих бележки. Ще ви споделя най-важното, което си записах, дано да ви е от полза.

"Подобните неща се привличат." Това значи, че ако мислиш само за лошо, наистина лошо ще ти се случва. Както и обратното.

"За да се сбъдне нещо, което искаш, първо трябва да си го пожелаеш, след това да повярваш, че то ще стане, и накрая да си представиш, че вече имаш това нещо. Това ще стане само, ако желаеш нещото със цялото си същество."

"Няма случайни неща."

"Късметът не съществува. Хората са свикнали да наричат всичко необяснимо късмет."

"Това, на което обръщаме внимание, е точно това, което привличаме в живота си, независимо дали ни харесва или не."

"Упоритата съпротива на нещо, го привлича още повече към нас."

"Всички чувства са резултат от предишни мисли.За да промените чувствата си, трябва да промените мислите си."

"Всичко във вашия живот сте си привлекли сами - с помощта на вашите мисли и чувства."

Това е само малка част от нещата, описани в този закон. Аз ви давам само най-важното, а ако имате интерес, можете да погледнете в интернет.

Написах тази тема, за да ви докажа със себе си, че този закон действа, само трябва да имате желание и вяра.На мен просто ми омръзна да ми се случват лоши неща и реших да опитам.

Ако има такива хора като мен, които да са се отчаяли, нека и те да пробват, ще се удивят от резултата.
Аз научих, че никога нищо не е загубено, защото надеждата умира последна.

Надявам се да съм помогнала на някого! Благодаря за вниманието! Дано да има някой, който да може да сподели опита си в тази насока.

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 3
4 0
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Devora
Devora
27.03.2012 17:27
това е самата истина!
1
0
ЛЮБКА
ЛЮБКА
20.03.2012 06:22
Здравейте, много се радвам , че сте променили за добро.Любовта е положителното.Злобата тя разяжда това е. ТОВА ВИ Е ДАДЕНО ОТ БОГА.
1
0
Morena
Morena
20.03.2012 00:16
''Подсъзнанието може всичко'' от Джон Кехоу също си заслужава да се прочете.
Той говори по-общи неща, затова мисля, че преди да прибегнеш до Кехоу трябва да се прочетат книгите на Луис Хей, която обяснява по-подробно нещата в книгите си.
Разбрах за този закон преди няколко години от филма ''Тайната''. Тогава ми се стори някаква холивудска простотия и не обърнах внимание, но преди няколко месеца прочетох ''Подсъзнанието може всичко'' и взех да се замислям. Не че съм правила някакви особени неща, за да променя нещо, защото съм зле с визуализацията и концентрацията ми е голяма мъка, но поне спрях да мисля негативно, за нещата, който НЕ искам и Не харесвам.
1
0