Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Държах сферата на силата

Държах сферата на силата

Държах сферата на силата
Живея в чужбина. Сънувах сън отдавна, преди около 20 години, но никога не го забравих и често се сещам за него.

Сънувах, че виждам "човек" от мъжки пол да излиза от дълбочините на морето. Подаде ми сфера, прозрачна, горе-долу с диаметър на дланта.

В тази "топка" имаше друга малка, която започваше да се върти с оромна скорост във вътрешния диаметър, от основата в центъра на голямата сфера и стигаше до средата.

Това завъртане само започваше(според обясненията на странното същество), само когато този, който я поеме в ръце си пожелаваше силно нещо наум.

Тогава непосредственно след менталното пожелане, малката сфера се завърташе и предизвикваше вътрешно осветяване на цялата сфера т.е. не светеше като лампа, а светлината беше вътрешна.

Съществото ми обясни, че това е сферата на "Силата". Физически не изглеждаше като нормалнен човек. Имаше среден ръст, огромна уста и големи раздалечени изпъкнали зелени очи, наподобяващи животно, с червеникава кожа и мъх вместо коса.

Когато ми подаде сферата беше до кръста в морската вода. Аз съответно поех предмета, който не беше тежък и след кратко време ужасяващо установих, че виждам сенки да падат и хора да умират.

Появи ми се в съня една позната, която ми се скара и заповяда веднага да пусна това, защото е опасно и никoй земен не може да го притежава. Аз се изплаших и го изпуснах на земята, след което топката се търкулна и изчезна.

Не беше обичайно да гледам по онова време развити научно фантастични филми. За това, след като сънувах тази фантастична история се замислих, че е странно и че изглеждаше съвсем реално. И ако бях реализатор на филми, щях да я използувам като тема за научно фантастичен филм.

Оказва се че скед толкова години, картината от съня ми не е чак толкова различна, от много други истории на свидетели, които твърдят, че са видели извъмземни и от други археологични факти и мистерии, които все още не са напълно обяснени от науката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати