Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Видях в огледалото сянка

Видях в огледалото сянка

Видях в огледалото сянка
:yawn: Здравейте! От няколко седмици се случва това и почвам да се плаша.

Ами, аз не оставам често сама у нас, но когато остана, винаги имам чувството, че някой ме гледа или, че някой (не мой роднина или близък) ще дойде.

А преди 2 дни аз отидох до кухнята сама и тръгнах да си мия ръцете, но капака на кошчето почна да се отваря и затваря САМ!!!

Направо изпаднах в ужас, но млъкнах от страх, не можех да кажа нищо и просто излязох от стаята (тогава бях сама у нас) и като седнах на дивана в хола и си пуснах телевизора, изведнъж в огледалото видях сянка!

Но не моята, бях сама в стаята, но видях сянка, която бързо изчезна из стените.:yawn: Но както казах, бях сама, страх ме е от спалнята на нашите.

Когато вляза там се чувствам зле, все едно някой ме чака. На скоро (преди 3 месеца) почина любимия ми дядо, с който живеехме заедно (у дома), но не вярвам да е призрака му. Дядо много ме обичаше и не би ме изплашил така!

Моля ви да ми помогнете... b
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
bibsi
bibsi
06.03.2012 00:17
Аз порринцип вярвам в духове и тем подобни работи,но също така съм и на мнение,че може де си си блошила нещо дори несъзнателно.Това че оставаш сама те поттиска.Всичко е въпрос на нагласа мисли по позитивно.
0
0
Анонимен
Анонимен
05.07.2018 12:25
Az sum na mnenie che si izmislq i sushto sum na mnenie che horata koito vqrvat na tova imat julti knijki
0
1