Ралични Истории

Ралични Истории
Със семейството ми гледахме Отечествен фронт(там където се разказваше за мистериозните гласове в село Шишенци).И братовчедка ми попита майка ми дали наистина съществуват такива неща.Тя ми разказа за моя прадядо...

Той често е обичал да ходи при приятелите си. Пътят му минавал през един мост или по една пътека, която била малко по-надалече. Той винаги е ходил по пътя...(незнам защо).

Един ден бързал много да се прибере в къщи и решил да мине по краткия път. Докато приятелите му го изпращали му казали, че е по-добре да си минава по пътеката, защото по моста ще му се появят три хубави жени и ако се подведе по тях ще изчезне.

Той много не вярвал, а пък и бързал. Решил да мине по моста и наистина му се появили тези жени. Те започнали да го прелъстяват, но той си спомнил думите на приятелите си и не ги слушал, а си вървял спокойни все едно ги нямало. Не направил и две крачки и след като се обърнал тях ги нямало.

Също още една история която баща ми разказа.
Имало един негов приятел-овчар. Та той излязъл да си пасе там кози и овце. Бил близо до едно блато. От там се чуло звук на животно. Той се приближил и видял едно яре. Той казъл-цитиръм: О, на дядо яренцето, ей сега ще те измъкна....

Влязъл в блатото и когато хванал ярето и го качил на гърба си то проговорило повтаряайки думите на овчаря, след което започнало да хапе.

Още една ще ви разкажа и спирам, че станаха много букви Ще ви заболят очите докато четете.
На брат ми приятел....

Прибирал се от работа, но късно вечер(незнам колко).
Спрял под една лампа и нещо се загледал в сянката си ...
Видял, че има рога и опашка и не спрял да тича. Това до колко е вярно, не знам!

Пишете и вие преживяни от вас или ваш близък истории. Много обичам да ги чета. :yawn:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
alex_7727
alex_7727
18.02.2012 12:41
Ами аз имам случки с духове, но те са прекалено много, за да ги пиша тук.Само мога да кажа, че такива неща съществуват, колкото и на някой да не му се вярва.И аз не вярвах, докато не започнаха да ми се случват.Само мога да кажа, че веднъж като се връщах от една приятелка (обикновено трябва да мина един мост), беше вече тъмно, аз все пак реших да мина, но ми се счуха някакви много странни звуци и заради това се върнах и заобиколих в друга посока.Може да ми се е причуло заради страха ми от тъмното, но каквото и да е било, си е факт.
1
0