Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля, помогнете с тълкуването

Моля, помогнете с тълкуването

Моля, помогнете с тълкуването
Сънувах един много странен сън. Но помня само тази част: Трябваше да помогна на Лейди Гага (смешно..) за един нейн концерт, но... Този концерт беше в един дом или нещо такова, в който аз познавах всички (от публиката) и мина добре.

След първата песен и тя се включи и пяхме втората песен заедно и оттам нататък я оставих сама. Но тя не искаше да пее преди това, защото беше разстроена и плачеше. После, като слязох долу, тя спря и всички си тръгнаха.

За да излезеш от тази зала (в която никога не съм била) трябваше да се минат редовете за публиката и да минеш през вратата в дъното. Там пък, имаше една кабинка, в която ефектите правеше едно момче.

С това момче се запознахме в интернет (говоря за истинския живот) и пофлиртувахме, но после го махнах. Това същото момче беше там, но аз го подминах, без да го гледам, страхувайки се да не ме види или заговори.

Но излизайки, аз усещах как ме гледа и върви зад мен. А в следващия момент аз наблюдавах отстрани как вървя. Беше странно и не помня повече.

Моля, помогнете ми с тълкуването!
Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
лили
лили
01.05.2016 13:46
Тя мисли за теб и се чуди защо си я одрязал..аз също бих се чудиа,но тва си е ваша работа
0
0
Валерия
Валерия
18.02.2012 11:14
Не ви питах дали харесвам Лейди Гага! :д аз знам, че е така и не, не съм слушала нейна песен преди лягане. :д Питах ви какво означава частта с момчето, с което флиртувах в интернет и после го сънувах.
0
0
radina lazarova
radina lazarova
17.02.2012 16:46
права е анонимен -може под влияние на нейни песни т.е ако си слушала нейна песен преди лягане
0
0
анонимен
анонимен
16.02.2012 19:27
Мисля, че харесваш лейди гага. Само това мога да разтълкувам. :Д
0
0