Обърквация

Обърквация
Това е един доста объркан сън, а в повечето случай моите сънища са такива. Излизам от нас (в съня си) и пред входа ме чакат най-добрата ми приятелка с приятеля си и моят приятел и тръгваме към едно магазинче, което магазинче всъщност е склад и се чудим как да откраднем нещо.

По едно време аз виждам оставени пари на една каса и им смигам и изведнъж се появява младеж, който от никъде не ми е познат и ме пита дали си търсим ''нещо'' при което на следващия момент се оказвам на коренно различно място с приятеля ми и се караме.

Аз си тръгвам и минавам по същия път, по който по принцип се прибирам, а там има училище и покрей мен минават адски много хора и всички ме гледат. Едно момче с колело започва да ме преследва, а аз виждам едно котенце (по принцип не обичам котки) и го вземам.

Момчето се опитва да ми говори, но аз не го чувам. Оказвам се до един блок (който блок е доста страшен никога не съм го виждала, но знам, че е блокът на баба ми).

Котенцето се уплаши и почна да ме драска и аз го пуснах. Младежът с колелото беше до мен и продължаваше да ми говори, аз паднах и едно птиченце ми се изака върху главата.

Изведнъж баща ми е до мен и ми вика ще влезем да ограбим баба ти (неговата майка). Влизаме във входа и виждаме прадядо ми, с който не съм говорила от повече от 10 години.

Отваряме вратата на апартамента и баба ми ме чака и започва да ме обижда (а попринцип тя ме обича), след което започва да говори на баща ми и всичко свърши някак си, просто попаднах в една дупка.

Ще ми кажете, че няма нищо странно, но всъщност за мен е и в сънищата ми винаги има такива дупки, в които се оказвам някъде.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
radina lazarova
radina lazarova
04.02.2012 12:27
такива "дупки" попринцип всеки ги е имал но само като малки деца и точно преди да се събудиш може и да имаш приток на адреналин или да почустваш нещо в сърцето или стах и веднага се събуждаш нз защо теб още те "държи" ако така мога да кажа !Чрез тези дупки ти премахваш стреса и преживяното през деня !!!!и аз съм го имала падах в една черна бездна с много голямо отделяне на адреналин!ще ти кажа няма нищо странно спокойно просто се опитай да намалиш напрежението в ежедневието си !!!а за съня просто ти липсва част от семейството ти и това е голям сигнал че се очуждавате кражбата на близък човек е равна с предателство !отиди да посетиш прадядоти )сори ако му се е случило нещо) и баба ти и се опитай да събереш цялото си семейство и род най одобно ще е на някой празник! късмет и дано да съм помогнала
0
0
птиченцето
птиченцето
03.02.2012 15:46
"Аз паднах и едно птиченце ми се изака върху главата" :Д
0
0