Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Случват ми се странни неща...

Случват ми се странни неща...

Случват ми се странни неща...
Здравейте. Няма с кой да го споделя и реших да го споделя с вас. Мнението ви е много важно за мен.

Така...От около половин година започнаха да ми се случват странни неща. В хола и в спалнята имаме огледала. Днес като си седях в хола, нещо ми се привидя - бяло - сиво, мъгляво, бързо движещо се, без крака.

Много, много се изплаших. Кучето ми беше до мен, изправи се срещу това бяло нещо и започна да вие оглушително. Аз пристъпих назад и кучето ми се обърна към мен и започна да лае, усетих, че нещо не е наред, счуха ми се разни неща, нещо, като стъпки, но не видях нищо. Усетих хладина.

Преди няколко седмици бях на гости на едни роднини. Аз и вуйна ми бяхме на двора, седяхме на масата и си говорехме. Беше около 22 - 23 часа. По едно време тя влезна да вземе лаптопа от вътре.

Котката ми беше в скута ми и аз я галех. По едно време тя застана като препарирана. Не мърдаше. Не мигаше. Беше забавила дишането си. Аз се зачудих какво и стана и точно тогава тя отскочи и промъквайки се, отиде до вратата на къщата.

Застана с гръб към нея и започна да мяука много, много, много странно. Много измъчено, провлачено, бавно и ... просто беше ужасно! Точно тогава кучето на роднините ми започна да вие и легна по гръб (беше вързано).

След това стана, започна да се дърпа с всички сили и да лае към съседната къща. Пак ми се счуха разни неща.

Моля ви, дайте съвет какво да правя и какво мислите по въпроса. Не си въобразявам - няколко пъти мои приятели са били с мен, когато са се случвали странни неща и вече започвам много да се плаша.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
42
30
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
diana009
diana009
14.12.2011 15:23
Напръскай със светена вода!
0
0
Райна
Райна
14.12.2011 11:08
не трябва да се страхуваш , опитай се да излъчваш само любов и го питай какво иска от тебе.Явно имаш паранормални способности за да видиш такова нещо.За защита си представи, че се намираш в нещо като пашкул от светлина и че нищо не може да ти навреди .Моли се на който светия се сетиш да те закриля.Не забравяй най-важното - мисълта има страхотна сила и енергия!
0
0