Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Аз съм една раздвоена жена

Аз съм една раздвоена жена

Аз съм една раздвоена жена
Здравейте на всички. Аз съм една раздвоена жена, може би ще ме съдите много лошо, но много ми се иска някой да ми даде съвет как да постъпя. Историята ми е такава.

Вече 7 месеца съм сама в чужбина без семейството си. Запознах се с един май от арабски произход и съм много влюбена в него, до толкоз, че съм способна да изоставя съпруга си, с които сме заедно вече 18 год.

Но не го обичам по простата причина, че той преди години ми изневери със сестра ми, а и не е само това. Проблемът, другият проблем е интимноста. Той дори не забелязва, че аз съществувам и съм до него. Нямаме никакъв контакт в леглото, когато сме заедно и решим да се сближим.

Той няма никаква ерекция, но всъщност е прекрасен човек, не пие и никога не ми е посягал, добър баща е, имаме 2 прекрасни деца, които аз страшно много обичам, момче и момиче, но не мога да живея без тях.

За това не съм се разделила със съпруга си защото никога не съм искала да живеят децата без родители, независимо кой децата са те. Винаги съм казвала, не търси човек с които да живееш, а търси човекът, без които не можеш да живееш.

И така, аз намерих човека без който не мога да живея. Страшно много го обичам и той мен и не искам дори да си представя животът ми без него. Никога не съм обичала толкоз силно и не съм била обичана така както сега.

Той е прекрасен човек - мил, добър, с чуство за хумор, не е първа красота - но аз не гледам красотата в лицето, а добротата в сърцето. С него се чувствам желана, а и най - вече жена, може да ви се стори странно, но той има всичките качества за мечтаният мъж, като изключим красотата в лицето, което изобщо не ме притеснява, защото той е много красив и тялом и духом, а в леглото е превъзходен.

За него никoй не знае, пазя го в тайна защото не искам да страдат децата ми и съпруга ми. Много от хората си мислят, че аз и съпругът ми сме идеалното семейство, никога не са ни чували да се караме, но ние най - добре си знаем как стоят нещата по между ни.

Повярвайте ми, много съм объркана, а и не искам да нараня никого. Колко още ще пазя тази тайна не знам, но знам, че шило в торба не стои. Един ден всичко ще излезе на яве и не ми се мисли за последствията.Бог да ми е на помощ.

Благодаря ви, че прочетохте моята история, която вече не е тайна, и се надявам да ми дадете съвет, от който аз наистина имам нужда. Благодаря ви. Хриса от СФ.(Моята съкровенна тайна).

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
всичко е любов
всичко е любов
29.03.2011 21:50
Това, което преживяваш е страхотно. Аз съм ЗА. На много хора не им се предлага подобно изживяване, дори през целия им живот. Ти в момента обичаш и се чувстваш обичана, а това дава крила. Моя съвет е да изживееш максимално любовта си, но и да намериш сама разрешение на въпроса със съпруга и децата. Просто трябва да се чувстваш и с достойнство.
1
1
10
10
27.03.2011 14:29
Здравейте на всички.

Случайно попаднах на този сайт. Изключително съм впечатлена от всички дадени съвети. Мисля, че не само Хриси може да си помогне при вземането на конкретно решение за собственият си живот, но и всички останали, които четем тази история. Моят съвет е:
1. Хриси, ако имаш време прочети историята на Мария Калас. Можеш да я намериш лесно в Уикипедия.От моя гледна точка това е една от най-стихийните и разрушителни любовни истории на миналия век.
2. Ако намериш сили в себе си, опитай се да намериш кръстосаната точка между разум и чувства. И предполагам всички дами от този форум ще се съгласят с мен - Несъмнено - Любовта е най-прекрасното чувство на тази земя. Трябва да я пазим и да и се наслаждаваме. Тя ни прави млади и красиви - дава ни криле. Жалко, че я срещаме рядко.
0
1
Пенка Миличина
Пенка Миличина
26.03.2011 21:35
Посъветвай се с Пенка Миличина от село Юнаците - община Пазарджик, тя има опит по тези въпроси.
5
0
ednaobarkanajena
ednaobarkanajena
26.03.2011 18:44
Наистина благодаря от все сърце на всички ви и най - вече за съветите ви и едната и другата страна имате право. Рано или късно ще намеря някакво решение, но все още не знам какво ще е то. Пак благодаря.


0
1
кати
кати
26.03.2011 13:02
Таня е права, наистина послушай сърцето си, то знае най-добре какво иска.
0
1
tanq
tanq
26.03.2011 11:24
Здравей, Христина. Да, искам да ти кажа, че рано или късно излиза истината, но искам да те попитам струва ли си да се жертваш толкова много, щом не са розови нещата между вас ? Да, вярно е, че го правиш заради децата си, но колко ще изтраеш на тази болка, безразличие и лишение ? Аз мисля, че децата ти дори и да не са съгласни с другата ти връзка, след време ще проумеят, че всичко това си го направила за тяхно и твое добро. Защото мисля, че за един родител и за децата е най - важно тяхното щастие, а ти щом не си щастлива. За това те съветвам да се вслушаш в сърцето си, а децата след време порасват мила и вече няма да има мама и тати, те ще се интересуват от техния живот.
0
1
Irini
Irini
25.03.2011 15:19
Здравей, само времето ще ти покаже как е най-правилно да постъпиш. То непременно ще ти прати знак. Въпросът е, кога и дали ще го познаеш и изтълкуваш правилно.
Но, моля те имай предвид няколко много прости и древни мъдрости
1. Когато една любовна връзка е забранена и грешна в кавички, тя е много по-силна и вълнуваща. Чувството за обреченост я прави горчиво сладка и адски пленителна. Тази магия обаче си отива в момента, в който сладката обреченост отпадне като препятствие. След като връзката ти с арабския мъж стане обикновена връзка, нищо чудно да разпознаеш в него доста от недостатъците на мъжа си. Тогава се появява не много приятното усещане, че всичко лошо в живота ти се повтаря. Освен това в чужбина човек се чувства самотен и е склонен да припознава като сродни души хора, които, ако е сред стените на дома си, никога не би приел за нещо изключително. Има и нещо друго – сега си интересна на арабския мъж, тъй като си все още неизвоювана жена. Все още не си направила своя избор кой мъж да избереш. Съдбоносната дилема /семейството или любовта/, пред която стоиш също допринася за силната му страст към теб. Това прави връзката ви много динамична. Още повече, че ако любовникът е страхотен в леглото. Той все някога ще пожелае да рефрешне усещането за това колко е страхотен, чрез някое ново женско завоевание. И това ще бъде съвсем естествено.
2. От писмото ти разбирам, че си съвестен човек-чувстваш отговорност и се терзаеш в ситуацията, в която си изпаднала. Говориш за Бог. Ако е така, дай си сметка, че на земята не съществува щастие, което да се ражда от чуждо нещастие. Просто природата е устроена така и този неписан закон не дели хората на българи и араби. Ако си сигурна, че мъжът ти ще страда много от решението ти да го напуснеш, премисли внимателно ходовете си. Не е изключено, ако избереш да се разделиш с мъжа си, несъзнателно да принесеш чувството си за вина към новото семейство, което ще опиташ да създадеш. Дали арабският мъж ще приеме да носи този товар с теб, или ще си каже: тя вече заряза едно семейство, какво ще и попречи да зареже и следващия дом, който създаде.
3. Погледни съпруга си: изневерил ти е, но в крайна сметка е избрал ти да си неговата жена. Може би и той, по времето на изневярата си, се е чувствал както ти се чувстваш в момента, но го е преживял, в името на семейството. Просто в момента съдбата ти праща същото изпитание и на теб. Само така би могла да спреш да го виниш, да разбереш какво му и било и да му простиш.
4. Мисля, че в края на краищата, ти си в супер добра позиция: имаш до себе си един мъж, с който се чувстваш страхотно и един друг мъж, който е идеалният баща на децата ти и е приел да остане твой съпруг, макар че си далеч от дома. Изживей с голяма страст и всеотдайност връзката, която имаш в момента. Отдай й се напълно и се почувствай истински желаната жена. Това е напълно възможно, както е възможно една жена да бъде едновременно покорна съпруга, страстна любовница /макар и на друг мъж/, обична майка и грижовна дъщеря. Но не забравяй, че не всяка любов е способна да ражда, да носи съзидание. Точно както еди огън може едновременно да те стопли, но и да те обгори.
5. Според мен не трябва да променяш нищо в живота си в момента. Но трябва да запазиш достойнството на съпруга си и да закъташ някъде дълбоко в сърцето си една СИЛА, която ще ти помогне, когато почувстваш, че е дошъл Уреченият ден, да тръгнеш обратно към своя дом и семейство в България. Мисля, че арабският мъж ще те разбере, ако му обясниш, че една истинска жена, каквато си ти, може да обича страстно, но не е способна да гази душите на хората и децата си, за да върви към щастието. Ако е благороден мъж ще го оцени много високо и ще приеме твоята саможертва. Само не забравяй, че празна саможертва не съществува. Ако избереш дълга на Жена, пред изкушението на страстта, Съдбата непременно ще те върне към арабския мъж, ако така е писано. Как ще го направи си е нейна голяма тайна. Но за да стигнеш до това щастие, първо трябва да си се отрекла от него. Повярвай в това.
1
1
rosi
rosi
24.03.2011 23:23
Постъпи както ти диктува сърцето, животът е кратък и ако не си щастлива в къщи, направи го на вън. Децата си хващат пътя, създават семейство и ти оставаш на заден план. Ако мъжът ти е изневерил веднъж, пак ще го направи,а ти дали ще разбереш е отделна работа. Постъпи както на теб ти е добре.
1
1