Медиум ли съм

Медиум ли съм
Здравейте ! Случват ми се някакви неща в главата , които ме плашат. Мисля си за нещо и веднага го виждам! Например сега си теглих едно приложение на телефона, което имаше една странна снимка.

Минути след като го изтеглих, гледах предаване по една телевизия и показаха същата снимка! ? ? Миналата седмица отидох до тоалетната и си мислех как Лейди Гага се казва Стефани в реалния живот, че не искала псевдонима и да бъде Стефани, защото звучало като каша.

В този момент се сетих за певицата Гуен Стефани. Щом излязох от тоалетната пуснах телевизора и какво да видя? ? Клип на певицата Гуен Стефани , която далеч не е актуална сега. Преди пак 1 седмица пътувам в колата с тати и мама и сменяме радио станциите. Никоя песен не ми допадна и казах на тати каква песен искам да чуя. След 2 секунди попаднахме на станция на която гърмеше песента , която исках да чуя :О . Леле майко.

Всеки ден ми се случват такива неща. Преди 5 дни си мислех някакви фантазии ( напълно нереални картини) и като пуснах телевизора видях една реклама по същия начин по който съм си я представяла ! Ще кажете , че може да съм я видяла несъзнателно , но не! Никога не я бях виждала. . . . всеки ден имам по 10 такива случки. . . . какво е това страх ме ПОМОЩ ! ! ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
Мария
Мария
29.02.2016 02:13
Аз съм свикнала, не се стряскам. За разлика от DEJAvu това се нарича-PRESQUE-VU, -почти видяно.
0
0
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
26.11.2015 17:48
Успокой се! Изчетох бая глупости в коментарите преди моя. До колкото виждам от историята, която си написала си или много параноична, или много млада. Ако не искаш да ти се случва това, което ти се случва, то то ще отшуми, но трябва да имаш предвид, че вероятно ще го изгубиш пернаментно. Препоръчвам ти да се разровиш из интернет и да се информираш преди да прибързваш в действията и заключенията си. Отново казвам - Запази спокойствие.. Това не е нещо ненормално.
0
0
Шарлат
Шарлат
27.10.2015 19:42
Мисля че не си медиум просто съвпадения не е като да ти се сбъдват сънищата ето това е да си медиум да знаещ какво ще се случи да знаеш-повтарям да знаеш какво ще се случи просто...От колко време ти се случват тези неща.ако е от скоро не се вълнувай.
1
0
Магъосника
Магъосника
28.08.2015 21:12
Мило момиче,внимавай,нещата който ти се привиждат са древни шано магии.Влязла си в черна магия от която няма излизане.Като човек с опит в тази сфера мисля че ще мога да ти помогна.По всяко време на денонощието можеш да ми се обадиш да се опитам да ти пратя малко чакри за сила:0899511383 е телефонният ми номер.Приятен ден!
3
4
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 15:12
Какво е това ли? Побъркана си!!!
1
6
крис
крис
03.01.2015 11:38
Приеми я,като дар от Бога!Чети езотерична литература!Не допускай материалните неща в живота да омърсят тази духовност,която е не само толкова ценна,но и необикновена!!!!!!!!!!!
5
0
Аз
Аз
14.11.2014 09:22
Това навярно са знаци от господ. Не разбрах на колко гоини си, но ако си още млад изживей се младостта ще дойде време и ако господ е решил всичко ще започне но на друго ниво. Ако си достатъчно зрял мога да те насоча към Ведите ( културата на арийците )
На санскрит- езика на боговете- означава знание идващо от сърцето.
На български ( аз, буки, веди...) означава също знание от сърцето.
4
0
АСО
АСО
17.09.2014 02:48
Дарба е,но за хубаво .Докато свикнеш с нея ще минат години около 10-на.Притежаваш "СИЛАТА НА МИСЪЛТА"в реално време,не ме питай от къде знам ,гледай повече научни предавания на такива теми и ще свикнеш.Ще откриеш и хубавата страна,някои някога не в тази държава ще те забележи с тази дарба и ще изкарваш много пари и ще си устройте живота.тук просто ще се побъркате или ще ви изкарат луда.НЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.Спасявай се по единично,без много шум ,че незнаеш кои какво ти мисли.
4
1