Дама Пика

Дама Пика
Имам много интересни случки с Дама Пика. Сега ще ви разкажа някои от тях.

Като бях по-малка постоянно викахме Дама пика.Единият път решихме да я викаме в тоалетната,понеже там е тъмно. Сложихме картата на огледалото,напръскахме с дезодорант и започнахме да казваме:Дама пика появи се тринадесет пъти.

Аз бях до вратата и ако стане нещо веднага да отворя за да влезе светлина. По едно време ме достраша и в момента, в който мислих да отворя вратата, нещо с голяма сила отвори вместо мен и буквално ме издърпа.

Преди това бяхме наредили в стаята ми едно тесте карти в кръг. Когато отидохме в стаята, кръгът беше развален. За вратата много не ми вярваха, но за картите нямаше как да е някой от нас.

После всички започнаха да ми вярват, сега няма как да ви го обясня, но ако видите разположението на варатата щяхте и вие да повярвате.

Друга случка, когато брат ми и един негов приятел искаха сами да викат Дама Пика, но решихме да записваме с касетофон. Оставихме ги сами, но с една моя приятелка стояхме на врата и подслушвахме.

След това те казаха, че нищо не са видели и аз реших да прослушам касетофона. И тога чухме, как някой казва името на брат ми. И до ден днешен отртичат да са го направили те.

Имам много истории,но ще приключа с още една. Това е най-гадната за мен случка. Аз, брат ми и един приятел решихме да викаме Дама Пика и Вале Купа и да записваме на касетофона.

Само да кажа, че касетата на която записвахме беше с някакви песни и ние записвахме върху нея. И така нищо не стана докато викахме, но когато решихме да прослушаме касетата, открихме нещо много интересно.

Имаше гласове на жена и мъж, които говореха на някакъв език, който не разбирахме, сякаш изричаха някакво заклинание, звучеше много зловещо. Никой не ни вярваше, мислиха, че ние сме го направили, а дори не знаехме на какъв език говорят.

Тази касета след два дни мистериозно изчезна. Това беше преди 8 год. и аз още я търся, защото сега има по-голяма вероятност да разберем какво се казва в нея.

А вие вярвате ли в Дама Пика ?
И какви са вашите истории ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
54
41
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (67)

Изпрати
виктор
виктор
13.11.2012 12:39
може би гласовете са били на дама пика и вале купа
1
1
toretto
toretto
22.01.2012 15:26
Това, че не сте ставали свидетел на подобна случка не означава, че не е вярно! Не можем нито да отречем съществуването на подобни същества нито да потвърдим, докате не се убедим сами. Колкото до авторката на историята.. и в двата случая не печелиш. Ако съществува само ще я нервираш, ако ли не просто ще си загубиш времето! Така че не виждам никакъв смисъл във виканията на подобни неща.
1
1
габи
габи
08.01.2012 10:12
ако искаш да се отървеш от дама пика хвърли тестето карти с което е викана ако картата на дама пика се обърне лошо ако не значи сте спасени
0
0
alex_7727
alex_7727
25.12.2011 18:08
Уха, наистина ли? Веднага бих ти дала името си.Аз не го харесвам и не искам да се казвам така.Предпочитам името Александра!А колкото до Диана...оправихме се!Благодаря за загрижеността! :)
0
0
Ния
Ния
25.12.2011 15:50
Малииииииииииии...сензационна история,момичета.Чак до прекъсване на приятелски отношения се стигна.УАААУ.Лора,името ми е Ния и бих убила някого,за да се казвам като теб:Д Алекс,мила,много си зряла и ти споделям мнението,но характерът на Диана ми е до БОЛКА познат-това е моят собствен.Така че Диди,не те познавам,обаче те разбирам прекрасно.Ината е ужасно качество, и двете го имаме в изобилие...ще се сдобрите...мисля.
0
0
alex_7727
alex_7727
18.12.2011 17:04
Божеее
0
0
мими
мими
17.12.2011 20:38
listoto_30,към мен ли се обръщаш?
0
0
Alkin
Alkin
17.12.2011 04:06
ela da ti pokaja pikata kade che togava shte vidish kakav kushmar pikla tapa
0
0