Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Странно нещо легна върху мен

Странно нещо легна върху мен

Странно нещо легна върху мен
Здравейте!

Моята история се случи преди около две години. Имах да изпълнявам един проект и ми се наложи за няколко месеца да живея в друг град. Отседнах в една къща, под наем.

Собствениците ме настаниха в една стая и ми казаха, че това е стаята, в която преди по - малко от година е умряла тяхна роднина.

Една вечер чух стъпки и тропане по пода /пода беше от дървено дюшеме/. Лежах по гръб и се опитвах да заспя, когато нещо легна върху мен. Усетих как леглото потъна. Това, което беше върху мен, ме затискаше и не можех да дишам, нито да го махна от себе си. След няколко минути то стана.

Това повече не се повтори и аз се прибрах в града, в който живеех. Но оттогава не ми върви, работата постепенно замря, съпругата ми, с която живях 15 години, подаде молба за развод, домашните любимци, които отглеждахме умряха.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Ivetoo
Ivetoo
09.11.2011 18:22
Това което ти се е случило, може да е и синдрома на старат вещица Синдромът_на_старата_вещица. Тук ще получиш подробна информация. И на мен ми се е случвало нещо подобно на 2 3 пъти. Важното е да не му отдаваш значение след това, за да не ти пречи за в бъдеще. Искам и да ти препоръчам един филм. Точно в твоя случей е задължително да го гледаш и да повярваш в него, ще ти дам линк. Дано съм помогнала. Давам ти тласък към едно по - добро начало стига да искаш. Успех .
0
0
Жанета
Жанета
08.11.2011 18:25
Въобразяваш си.
0
0
дан
дан
08.11.2011 16:08
Не ти трябват врачки, само ще те оплетат във фантазийте си. Аз зная за какво става дума. Това са духове ( знам, че звучи нереално, но повярвай, има ги). Отиди на църква, поговори с някой свещеник и каквото те посъветва- направи. Защо не си отнесеш светена вода и да си наръсиш дома? Разкажи на свещеника за неблагоплучията си. Не подценявай тези злонамерени създания, те могат да вредят! Помоли се, сигурно знаеш 'Отче наш'. Не се плаши ,аз също ще се помоля за теб. Ако си християнин, значи знаеш- ние всички сме братя и сестри в Господа. Дано не ти звучи странно. Смело и с Бога напред!
0
0
Senii
Senii
07.11.2011 12:03
Това е Карабасан. Аз съм чела много за тях. Не можеш да мърдаш, а когато викаш, никой не те чува. Когато видят светлина изчезват.
0
0
пепи
пепи
07.11.2011 11:29
И аз съм имала абсолютно същото преживяване като малка, после и като тинейджър. С времето престана да ме тормози, не знам защо спря, но се радвам, просто има неща, които още не можем да си обясним. Материята не е всичко, не се обръщай към врачки, обърни се към Бог.
0
0
mariqn
mariqn
07.11.2011 11:05
Не е лошо да потърсиш някоя врачка да помогне.
0
0