Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Нещо странно се случва с мен

Нещо странно се случва с мен

Нещо странно се случва с мен
Нещо става с мен преди няколко дни празнувах рождения си ден и от тогава се случват странни нещо чувам и виждам неща които се случват. Ето пример вчера бях с нашите на вънка и изведнъж чух мелодията на телефона на баща ми секунда по-късно той звъна.

Дори един път бях сама вкъщи и чух някакво дишане много се уплаших и спрях музиката тогава слушах музика за да видя дели не е от музиката не беше от нея още чувах дишането увеличих музиката така че да не го чувам но и то ставаше по-силно моля помогнете ми. :cry: :cry: :s:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Емилия Василева
Емилия Василева
10.07.2013 15:10
Не знам какво се случва с теб. Аз не вървам в нещата за духове и за екстрасенси. Може би си вношаваш. Според мен трябва да излизаш повече навън, но не сам а или със семейството ти или с приятели.
1
0
Nejma_sqnka
Nejma_sqnka
19.06.2013 18:39
Edinstvenoto, koeto trqbva da storish, e da ne vqrvash na nishto , s yrzao s okultniq svqt! Prosto si prekaleno emocionalna I dopskash vyobrajenieto da naddelee and razuma ti :)))
1
0
Ини
Ини
19.06.2013 08:32
Някой друг би казал че това са глупости но версията на Добър помощник е достоверна.Той е прав...
1
0
Добър помощник
Добър помощник
19.06.2013 05:33
На колко години стана, сигурно си тинейджър?

При влизането в света на възрастните се отключват много способности. Очевидно си екстрасенс - усещаш неща, които повечето хора не могат. Повечето хора си мислят, че това е дарба. Но за тези, които я притежават, това е проклятие.

Светът на духовете е сложен и много опасен. Личният ти демон е усетил пробуждането на дарбата и е извикал по-висши демони, които временно са победили твоя ангел.

Сега ДЕМОНИТЕ ще те провокират да усещаш, чуваш и виждаш необясними неща. НЕ ТЪРСИ МИСТИЧНИ ОБЯСНЕНИЯ, НЕ ЧЕТИ ОКУЛТНИ КНИГИ И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ТЪРСИ КОНТАКТ СЪС СЪЩЕСТВА ОТ ОТВЪДНОТО. Демоните искат да потърсиш контакт с тях, защото сами нямат право да ти се явяват, ако не ги повикаш сама. Могат да те плашат и да ти правят дребни пакости, но ако ги игнорираш упорито, ще си тръгнат, защото присъствието им около теб им струва страшно скъпо и като видят, че няма възвращаемост на енергията, която изразходват, ще си тръгнат с увиснали рога и подвити опашки.

Ангелите и Бог не са те изоставили. Щом не са се били усилено за теб и са те оставили да усетиш демоничното присъствие, значи вярват в теб и в доброто ти сърце. Ставаш голяма и трябва сама да се грижиш за себе си.

Купи си сребърно кръстче и помоли свещеника в църквата да ти го освети. Купи си светена вода и наръси апартамента и особено стаята и леглото си. Сутрин НА ГЛАДНО пий по една-две глътки. Преди лягане вземи малко св вода в шепа, разтрий я в дланите си и после разтрий лицето и слепоочията си.

Не се плаши, това се случва на много хора. Ако залитнеш по тъмната страна, ангелите ще водят епична битка за душата ти. Сега обаче вярват в теб и временно са те оставили да се оправяш сама, защото силите на ангелите са необходими на хора, които наистина са в тежка беда, а теб демоните само те плашат. НЕ КОНТАКТУВАЙ С ОТВЪДНОТО и НЕ ВЯРВАЙ на сънища, и видения. Демоните ще те изкушават седмица-две и ще се ометат.
4
0
d
d
18.06.2013 17:41
полудяваш, това е!
2
1