Странно нещо

Странно нещо
В съня си сънувах, че с една близка приятелка отиваме до Рила до един хотел да посрещнем тренера и другите, макар че те се тръгваха от там. Той ме поздрави и отиде някъде.

После извика да си напълним вода. Аз видях, че имам бутилка и отидох до тоалетната да я напълня, но там беше една друга приятелка, която дори не тренира с едно момиче, което не познавам, но ми изглеждаше познато.

Аз ги предредих, но те започнаха да ме пръскат. Аз излях половината вода от шишето върху тях и те спряха.В последствие разбрах, че шишето е пълно. След това тръгнаха. Ние с приятелката ми, с която бяхме дошли също оттивахме към колата,но не я намерихме.

Вървяхме малко около 5 минути и стигнахме до едно място. Приличаше на спирка от краен квартал на София.Това място бе краят на едно място приличащо само на къщите от рекламата за брускети но улицата бе по широка и имаше релси.

Тук релсите бяха свършили и ние видяхме 2 тролея.Номер 12 и 18. Бяха много объркани, сякаш сглобени от различни парчета от тролеи. Имаха много номера и много трудно разбрахме, че са тези. След това се върнахме.

Видяхме, че шофьорът играе тенис и му казахме да тръгваме. Той ни обясни къде е колата и ние отидахме. В последствие на тръгването се озовах на един много странен мотор. Той побираше 5 човека. Аз бях отпред но шофьорът беше зад мен и той караше. И то сякаш за първи път кара.

Минавахме по много трудни терени. Постоянно имаше локви на пътя,но локвите бяха толкова дълбоки че ни покриваха. В последствие инахме по един хубав и асфалтиран път с много остър завой. Той не го взе и ние излетяхме от пътя в пропастта, но не падахме а сякаш летяхме на забавен каданс.

След това се озовахме пак на същите пътиша които нямаха асвалт а бяха просто пръст. Той пусна едно радио на руски, което го опъти на къде да кара. Стигнахме до едно много красиво езеро с кристално синя вода.Незнайно как ние не минахме по моста, а влезнахме във водата.

Не беше дълбоко не ни покриваше.В последствие незанйно как се озовахме на моста отгоре(някои от хората) а другите бяха във водата. Подът на моста беше с мрежа която не бе много,как да се изразя. Беше здрава, но много нестабилна и се клатеше.

Аз отидох на другия край. След това разбрах, че и махка ми е във водата с нейния приятел. Те бяха изследователи и излследваха нещо. На мен ми беше нещо солено в устата и опитах от езерото и разбрах, че е солено. Но много солено.

Даже имаше малко сол на брега. Приятелят и каза, че това езеро се сменя на сладко и солено след като направи някакъв анализ. Те бяха във водата с майка ми. На брега имаше две жени. Аз видях във водата една змия. Беше на бели и черни кръгове.

В съня си сънувах, че е мамба. Казах им да внимават защото иска да ги ухапе. Те се разпищяха. Казах им да бягат и те тръгнаха. Не знам защо, но не знаеха какво да правят. Аз ги напътствах. Змията спря да ги гони, и в последствие изчезна.

После ухапа мен малко над десния глезен.След това ме облякоха в бебешки червено бели ританки и бе бяха завили с одеало. Бях в една като кошница само че голяма. Приятелят на майка ми дойде и каза нещо но не разбрах какво.

В този момент аз бях в коша но всъщност бях и страничен наблюдател. Видях че отивам при майка ми и приятелят и им казвам нещо. Те се засмяха, казаха ми да се пазя повече. Аз се ядосах и видях една змия но този път беше по-дълга но също толкова тънка.

Тя беше на бели и червени кръгове също, но не бяга по 1,2 см широки, а около педя широки. Казах им и те поизплашиха. Змията го ухапа и той излезе. В последствие го бе ухапала по ухото. Той каза да му дадат някакво противовазпалотелно и го напръска.

Мястото се подду, но му мина. Той изпита болка при това, но и аз я изпитах. След това се събудих. Ако знаете какво означава този сън, моля кажете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
niq
niq
25.08.2011 13:27
Ами понякога има моменти, в които помня целите си сънища и това се случва когато ставам изведнъж и аз абсолютно винаги помня сънищата си, дори да не са целите, но този ме изплаши.
0
0
суд
суд
24.08.2011 10:50
Когато човек се събуди помни само 10 процента от съня.
0
0
Меги
Меги
22.08.2011 13:08
Интересно ми е как го помниш целия този сън ?
0
0